FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 1-1

DINAMO - FCSB 1-1 // "Rednic e vulpe bătrână. E mai bun antrenor decât Dică, pardon decât Becali" » Cum a scos Dinamo egalul pe Arena Națională

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 20:33

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, în derby-ul Ligii 1. Jurnalistul Grigore Cartianu, invitat la emisiunea GSP Live, a remarcat ironic superioritatea lui Mircea Rednic față de omologul de pe banca rivalei. 

"Dinamo s-a organizat mai bine. Este o diferență clară de potențial ca antrenor. Rednic e vulpe bătrână. Mi se pare un antrenor mai bun decât Dică, sau decât Becali.

A ales un stil de joc adaptat la teren și la situația celor două echipe. Mai degrabă Dinamo a controlat prima repriză. Nu-mi dau seama acum dacă Rednic e mai bun decât Dică sau decât Becali, sau decât tandemul ăsta", a declarat Grigore Cartianu la GSP Live. 

Vezi și: EXCLUSIV GSP LIVE Cornel Dinu i-a mitraliat pe jucătorii lui Dinamo: "Cei doi nu pot da o pasă, și-au greșit meseria" + Pe cine a evidențiat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
adriann_
adriann_  •  13 Noiembrie 2018, 20:47

Cand era redactor-sef (lol) la Jurnalul National acest Cartianu i-a cerut unui fotoreporter sa-i aduca o poza cu un dinozaur viu. Omul ala si-a dat seama cu cine are de-a face si i-a zis ca are nevoie de delegatie pentru asta. I-a pus in fata lui Cartianu delegatia unde la rubrica 'destinatie' scrisese mare JURASIC. Cartianu a semnat fara sa clipeasca. Intamplarea a fost povestita in repetate randuri la Tv de oameni care lucrau acolo in momentul ala, delegatia in Jurasic semnata de Cartianu a circulat prin redactie :)))

craz1est
craz1est  •  13 Noiembrie 2018, 07:47
Postat de jackies pe 13 Noiembrie 2018, 03:59

Cartianu nu era ala scuipat de Giovanni Becali la B1, a ajuns mare analist si ala, saracu, zici ca e vanzator de cartofi in piata la Obor

Ala era Emanuel Terzian, băiatu meu.

jackies
jackies  •  13 Noiembrie 2018, 03:59

Cartianu nu era ala scuipat de Giovanni Becali la B1, a ajuns mare analist si ala, saracu, zici ca e vanzator de cartofi in piata la Obor

Vezi toate comentariile (10)
Comentează