FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 1-1

DINAMO - FCSB 1-1 // Sergiu Hanca e sigur că Rednic îi va duce în play-off: "Asta s-a schimbat odată cu venirea lui Mister"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 22:49

Dinamo și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1 (detalii AICI). Sergiu Hanca e sigur că formația antrenată de Mircea Rednic va merge în play-off-ul Ligii 1. 

"Nu mai contează nimic într-un astfel de meci. Nu contează gazonul, cât de obosit sunt, trebuie să câștigăm meciul. Am avut avantaj numeric, dar nu am reușit să fructificăm asta.  Nu știu ce trebuia să facem după eliminare. Cred că trebuia să speculăm benzile laterale. Am avut câteva ocazii, insuficiente.

Cred că odată cu venirea lui Rednic stăm mult mai bine defensiv, suntem mai omogeni. Arătăm mai bine. Cred că muncind în continuare în ritmul ăsta ne vom îndeplini obiectivul. FCSB nu ne-a surprins. Astăzi am fost peste ei. Fanii noștri, ca de obicei, au fost numărul 1. Am încredere în toți colegii mei și sunt sigur că mergem în play-off", a declarat Hanca la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  12 Noiembrie 2018, 10:48

bai post de *** digisport, sunteti clar din galeria lui dinamo care a fost preluata din nou de securiate. recunoasteti ca asa este.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Noiembrie 2018, 10:10
Postat de rusine_rinamo_ksv_csa pe 12 Noiembrie 2018, 00:20

3 egaluri, un blat si eliminati de Csiki in cupa. ce play-off visezi, loosere?

Avem numai 3 puncte de recuperat pana la locul 6 si vreo 10 sau 11 etape la dispozitie. Eu zic ca se poate.

reddogsv
reddogsv  •  12 Noiembrie 2018, 08:42
Postat de Anca Toma pe 12 Noiembrie 2018, 07:41

Nu Rednic va va duce in Play-off ci arbitrii.Vezi eliminarea lui Gnohere aseara si cum au primit penalty in meciul cu Voluntari desi Voluntari trebuia si ei sa primeasca un penalty vazut si din avion.

Tanti ancuta cred ca ar trebui sate abtii si sa inveti sa faci oua ochiuri. Daca intrarea intentionata si brutala a buhaiului nu a fost de rosu.....apai au trecut degeaba zeci de decenii in care nu am inteles nimic din fotbal......Clatite e greu sa-ti cer sa sti sa faci.....Nu te duce capul....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează