FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 1-1

DINAMO - FCSB 1-1 // VIDEO + FOTO Peluza Cătălin Hîldan a explicat scenografia din derby: "Atunci am început să intonăm"

FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 10:08

Peluza Cătălin Hîldan a explicat scenografia din derby-ul Dinamo - FCSB, scor 1-1. 

Fanii dinamoviști precizează că scenografia a fost dedicată în memoria românilor care s-au jertfit în primul război mondial. Mai exact, în momentul cheie al actului apar figurile a 3 generali ruși, ale căror cizme sunt înfipte în harta României Mari. Soldatul român și a Acvila triumfă, moment în care întreaga peluza intonează: "Treceți batalioane române Carpații".

Mesajul integral postat de PCH

 

Vezi și: VIDEO + FOTO Peluza Cătălin Hîldan a explicat scenografia din derby: "Atunci am început să intonăm"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
104343947122875
Anton Pan  •  14 Noiembrie 2018, 17:12
Postat de catalynn pe 14 Noiembrie 2018, 11:02

Daca tăceau filozofi rămâneau, e clar ca la ora de istorie erau la meci :-)))) Asta e, numai cine nu muncește nu greșește, chiar si asa a fost mult prea mult efort considerand ca jucau cu o echipa derizorie de la periferia Bucureștiului.

A obtinut din nou bilet de voie catalynn, ordonanta de la Cazarma Stalinista a Armatei-CSA si ne impartaseste din invataturile comisarilor sovietici care s-au perindat pe la aceasta structura perimata, parazitara care nu mai exista in nicio tara membra UE. Doar in Romania ramasitele armatei rosii inca se mai zbat prin ghencea (militar) si au inca suporteri fanatici precum acest sarman copil de trupa catalynn.

104343947122875
Anton Pan  •  14 Noiembrie 2018, 17:07

Inca o confirmare ca PCH inseamna Penibilii Caini Haimanale, specializati in scenografii demne de Cantarea Romaniei. La ultimul spectacol al trupei de divertisment canin, a lipsit figura 3D a conducatorului iubit de militienii dinamovisti, Nicolae Ceausescu, pentru a da dimensiunile epocale ale unei scenografii demne de Phenian! Sarmanii catelusi din PCH, care in ultimii 10 ani fac mai mult circ neavand echipa, se agata cu disperare de meciurile Stelei, pentru a justifica existenta lor trista. Urmeaza fuziunea PCH cu vecinii si fratii lor de la Circul de Stat!

radumatei
radumatei  •  14 Noiembrie 2018, 15:27
Postat de ana_moura pe 14 Noiembrie 2018, 12:20

Sa lasam notele false! Mesajul conteaza, efortul sa pui in scena e urias, cum sa dai nota 2 pt. conceptie si realizare radule doar daca nu esti nebun la cap sau gigist sub acoperire!? Incredibil cata ticalosie umana zace in unii dintre noi! Cititi mesajul integral! Este impresionant! Lasati fitele de demagogi cu BMV de etajul 10 cu intretinerea neplatita cu anii! Bravo PCH! Ai fost ca de obicei! Impresionanta!

Ana_moura, hai sa nu lasam notele. Ele iti arata modul in care eu, un simplu membru al publicului, am receptat mesajul vostru. E remarcabil ca v-ati gandit sa marcati astfel momentul Centenarului, mai ales cand autoritatile se fofileaza de la responsabilitatea care le revine. Stiu cata munca implica realizarea unei asemenea coregrafii. De aceea am dat o nota mare pentru intentie si pentru efort. In acelasi timp, trebuie sa recunoasteti si voi ca mesajul nu si-a atins tinta, altfel nu era nevoie de un text de o pagina si ceva care sa explice ceea ce trebuia sa fie evident dintr-o privire. Si eu cred ca motivul e aglomerarea de simboluri. Ati vrut sa inghesuiti prea multe elemente intr-un singur moment si a iesit un mega-ghiveci in care fiecare a pus ce i-a placut - steaguri, dorobanti, harta, vultur, rusi, 1877, 1918, 1812, 1940, actori, cantareti, alte steaguri etc. Imi pare rau ca va critic acum in public, dar toate chestiile pe care le spun sunt lucruri de care cei care au gandit coregrafie trebuiau sa tina seama. Sper sa ajute pe viitor. Si nu mai fiti atat de refractari la critica, sunteti cei mai buni la spectacol in peluze si e normal ca toata lumea sa se raporteze la ce faceti voi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează