FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB 2-2 // Ironia lui Panduru după golul marcat de Teixeira: "A «faultat» 4-5 dinamoviști"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 09:40

Dinamo și FCSB au încheiat la egalitate Derby de România, 2-2, după ce echipa alb-roșie a condus cu 2-0 până în minutul 84.

Basarab Panduru a vorbit despre golul marcat la ultima fază de Filipe Teixeira și a ironizat defensiva alb-roșie.

"La golul de 2-2, Teixeira nu face henţ, dar face ««fault»». Faultează vreo 4-5 dinamovişti în aceeaşi fază. E un excelent jucător!", a spus fostul jucător al Stelei la TV Telekom Sport.

La golul lui Teixeira, Sergiu Hanca, Vlad Olteanu, Daniel Popa și Diogo Salomao erau în jurul stelistului. Hanca îl scapă din marcaj pe portughez și nu reușește să-l blocheze, de aici și lacrimile de frustrare la final ale mijlocașului dinamovist intrat în derby în minutul 72. 

"Jocul nu s-a pierdut la schimbarea Nistor-Popa fiindcă teoretic Popa era mult mai util la faze fixe, deci nu susţin că Miriuţă a greşit"Basarab Panduru

La finalul partidei, Filipe Teixeira, mijlocașul portughez de 37 de ani, s-a declarat mulțumit de egalul obținut de echipa sa.

"Având în vedere că am egalat în ultimele secunde, e un rezultat OK. Dar noi nu ne putem mulțumit cu atât. Noi trebuie să fim mereu motivați și să vrem mai mult", a spus Teixeira la TV Digi Sport.

8
a fost nota primită de Teixeira din partea Gazetei Sporturilor

Vezi video cu reușitele din Dinamo - FCSB aici!

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
calinescu_
calinescu_  •  19 Februarie 2018, 19:58

NU S-A MAI VAZUT PE TOT MAPAMONDUL O CADERE TEHNICA , FIZICA SI PSIHICA CA A LUI HANKA .....!!!!! LA ORA ACEASTA HANKA E MAI JOS DE LIGA A II-A ....!!!!! PLANSETUL DE LA FINAL E DE FRICA FANILOR ....!!!!!

faile_belix
faile_belix  •  19 Februarie 2018, 14:47

Ce parere ai despre cotul in cap pe care-l ia Man? in careu... dar daca era la jumatea terenul se dadea fault si galben mai mult ca sigur...Lasati-ne cu fabulatiile voastre...ca oricum sunteti slabi. Echipa joaca cu ambitie numai impotriva Stelei...in rest pamant...asa profesionisti aveti in lot, si va meritati soarta.

tonimirea
tonimirea  •  19 Februarie 2018, 14:28

Pentru orice om care a jucat fotbal in viata lui, Texeira nu a "faultat" pe nimeni, dinamovistii s-au dat la o parte, pentru ca acesta sa marcheze.Priviti faza, pozitiile initiale ale dinamovistilor si desfasurarea ei. Miscarile nefiresti ale acestora. De asemenea faultul asupra lui Olteanu facut de Man la primul gol al FCSB, la care nimeni nu a protestat desi este evident. Un "blat de tort" total nereusit.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează