FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-2

DINAMO - FCSB 2-2 / Steliștii se mulțumesc cu egalul din derby: "Puteam mai mult"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 23:16

Filipe Teixeira și Dennis Man, marcatorii celor două goluri ale lui FCSB în derby-ul cu Dinamo, scor 2-2, s-au declarat mulțumiți de egalul scos de echipa lor la ultima fază a meciului.

"Ținând cont că am revenit de la 0-2 mi se pare ok, dar ar trebui mai mult. Am făcut un joc bun, am avut multe ocazii, dar n-am putut marca mai devreme. Primul gol luat a fost dintr-o eroare a noastră. Echipa lui Dinamo joacă mai bine de la meci la meci", a declarat Teixeira la TV Telekom Sport.

Dennis Man a adăugat: "Am crezut până la final că putem reveni. Ne pare rău că n-am câștigat azi, dar e bine și așa. Sper că Nick (n.r. Nicolae Dică) e mulțumit de mine. Păcat că n-am început meciul așa cum l-am terminat. Campionatul se decide în play-off. Acum trebuie să mergem pe Olimpico și să jucăm".

"Am făcut un joc bun, dar n-am avut norocul să băgăm mingea în poartă. Am făcut un meci bun, dar n-am avut noroc. Ei ne-au prins pe contraatac și au dat gol. Suntem învățați să jucăm din 3 în 3 zile. Orice jucător care e în lotul Stelei poate înlocui orice alt jucător. Punctul ăsta e ca o victorie" Mihai Pintilii

Vezi video cu reușitele aici!

Vezi programul și clasamentul Ligii 1 AICI!

Citește și:

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
tihi
tihi  •  19 Februarie 2018, 09:32

Nu ati putut nimic...noroc cu greselile dinamovistilor.Nu meritati sa castigati campionatul,si nici nu o sa castigati !! Campion va fi CFR,locul 2 Craiova !!! Dica si arogantul puscarias fcsbist nu merita sa stea la carma echipei!!

marius.bxl
marius.bxl  •  19 Februarie 2018, 09:09

Jiji a cumparat toata cremà drin romania si face egal cu insolventii.bizar cred ca trebuie un antrenor

1654392864790165
Mayra Moldoveanu  •  19 Februarie 2018, 08:45

Sa fim seriosi Dica a vrut sa impace si capra si varza a vrut sa odihneasca titularii pentru meciul de joi si asta a fost daca jucam cu titularii ii plangea toata echipa lui Dinamo dar avem timp iar Vlad se vede ca e inca crud si nu face fata

Vezi toate comentariile (8)
Comentează