FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // 4 dueluri directe de care depinde rezultatul meciului Dinamo - FCSB: unde tremură "câinii" și cine îi poate chinui pe steliști

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 12:32

Dinamo și FCSB se luptă azi, de la ora 21:00, în Derby de România. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, LookTV și TV Digi Sport.

Duelul dintre cele două rivale bucureștene pare dezechilbirat la prima vedere. Echipa lui Nicolae Dică trece printr-un moment bun și se luptă pentru primul loc, în timp ce Dinamo se chinuie să scape de locurile din subsolul clasamentuluii.

Partida de pe Arena Națională ar putea fi decisă de un moment de inspirație al unui jucător și de modul în care câștigă duelurile cu adversarul direct.

Nistor vs. Nedelcu

Dan Nistor, 30 de ani, este căpitanul și unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo. Acesta va avea un rol important în această seară, prestația sa de la mijlocul terenului fiind decisivă pentru echipa alb-roșie. Nistor îl va avea ca adversar pe Dragoș Nedelcu, 21 de ani, care va trebui să blocheze urcările în atac ale dinamovistului și să nu-i dea spații pentru a șuta.

6,17e media notelor GSP a lui Dan Nistor

Penedo vs. Bălgrădean

Fost portar la Dinamo, Cristi Bălgrădean, 30 ani, trece printr-un moment foarte bun. "Bălgrădean este în cea mai bună formă a carierei", a declarat Helmuth Duckadam. "Pufi" a crescut în joc și oferă siguranță echipei sale, importanța sa fiind evidențiată și la meciul cu Astra, 1-0, când a apărat un penalty. De partea cealaltă, Jaime Penedo, 36 de ani, are evoluții oscilante în poarta lui Dinamo. Panamezul a gafat chiar în tur, la 3-3, primind gol de din corner, dar în ultimele meciuri a avut prestații bune, salvându-și colegii.

20 de goluri a încasat Dinamo în Liga 1

Gnohere vs. Katsikas și Popescu

Francezul Harlem Gnohere, 30 de ani, este cel mai periculos jucător de la FCSB. "E mai motivat să marcheze decât în alte meciuri", spunea Dică la conferință. Gnohere vrea să se răzbune pe Mircea Rednic, cu care are un conflict, și va face orice pentru a marca. Golgeterul Ligii 1, cu 10 goluri, îi va avea în față pe fundașii Giorgos Katsikas și Mihai Popescu. Cei doi au fost ezitanți în meciurile lui Dinamo și au gafat de multe ori. Cu evoluții modeste în acest sezon, defensiva "câinilor" este una dintre cele mai fragile din Liga 1 și ar putea avea de suferit în fața "Bizonului".

28de reușite are FCSB în acest sezon, cele mai multe din Liga 1

Salomao vs. Benzar

Portughezul Diego Salomao este cel mai periculos jucător de atac de la Dinamo. Mijlocașul lateral de 30 de ani îl va avea ca adversar pe Romario Benzar, iar în ultimele dueluri directe, dinamovistul a avut câștig de cauză în fața fundașului dreapta. Tehnic, rapid și precis în fața porții, Salomao poate fi cel care pune cele mai mari probleme fundașilor steliști. Dacă Benzar va reuși să-l blocheze pe portughez, Dinamo va avea probleme în a-și crea ocazii.

goluri are Salomao, fiind golgeterul lui Dinamo

ECHIPELE PROBABILE DINAMO - FCSB:

Imagini pentru logo dinamo DINAMO
Sistem: 4-1-4-1
ANTRENOR: Mircea Rednic
26. Penedo - 22. Sorescu, 6. M. Popescu, 3. Katsikas, 93. Sg. Popovici - 18. Cooper - 4. Hanca, 10. Nistor, 99. R. Moldoveanu, 20. Salomao - 19. D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic
REZERVE: 12. Eșanu, 13. D. Ciobotariu, 17. Corbu, 21. Gomelt, 25. Zenke, 27. R. Grigore, 29. Neicuțescu
ABSENȚI: Pesici (accidentat), Atmane (incert)

Imagini pentru logo fcsb FCSB
SISTEM: 4-2-3-1
ANTRENOR: Nicolae Dică
34. Bălgrădean - 20. R. Benzar, 16. Planici, 8. L. Filip, 77. Al. Stan - 6. Nedelcu, 80. Teixeira - 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman - 9. Gnohere
REZERVE: 99. A. Vlad, 11. Moruțan, 17. Jakolis, 22. C. Dumitru, 24. Rusescu, 26. D. Benzar, 33. Zlatinski, 42. D. Toma
ABSENȚI: Bălașa, Momcilovici, Pintilii, Ov. Popescu (accidentați), J. Morais, M. Roman I (suspendați)

Citește și: Se umple Arena Națională?! Câte bilete s-au vândut + HORROR! cum arată AZI gazonul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  11 Noiembrie 2018, 22:03

pana acum, dupa prima repriza, cel mai bun stelist a fost centralul... a inchis ochii la toate faulturile ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moartea.din.vaslui
moartea.din.vaslui  •  11 Noiembrie 2018, 15:35
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 11 Noiembrie 2018, 15:28

Le am dat 3 in tur la gigisti la ei acasa, singura echipa din liga 1 care a facut asta, acum le vom da 5 si urcam la 1 punct de play off. #ddb

Tu nu ești cumva rinistul Notorietate, cel notoriu de prost???

moartea.din.vaslui
moartea.din.vaslui  •  11 Noiembrie 2018, 15:35
Postat de ana_moura pe 11 Noiembrie 2018, 15:10

multi de pe site care au fost banati in mod abuziv de gsp, dar în schimb v-a lasat pe voi gigiștiiidioți să scrieti numai mizerii despre oricine, vor face o plângere la CNA pentru modul mizerabil în care gsp gestionează IP-urile si userii ! .... Mai e puțin si aflăm multe!

Tu nu ai fost banat deloc, deși ești un prostălău scandalos de prost.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează