FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // Aici se va decide Derby de România? Duel strâns între vedetele celor două echipe

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 16:26

Dinamo și FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Derby de România ar putea fi decis de duelul decarilor, Florin Tănase și Dan Nistor. Cei doi sunt foarte aproape unul de altul în ierarhia mediei notelor GSP din prima parte a sezonului regulat. Stelistul a înscris însă mai multe goluri, 3 față de numai unul.

Înaintea fluierului de start al lui Istvan Kovacs, stelistul Florin Tănase  are prim-planul într-o ierarhie alcătuită pe baza mediei notelor GSP primite în meciurile din prima jumătate a sezonului regulat. E adevărat, diferența care-i separă pe cei doi mijlocași este foarte mică: 6,18 față de 6,17. Numai că Tănase s-a dovedit mai eficient. A marcat 3 goluri, în timp ce Nistor nu se poate lăuda decât cu o singură reușită.

Altădată punctul forte al "câinilor" în linia mediană, creator, dinamovistul a suferit în tur. Și din cauza echipei, care, aflată într-o criză continuă, nu l-a ajutat prea mult, dar și din vina lui.

Momit de Gigi Becali cu o ofertă "de nerefuzat", Nistor și-a pierdut capul la un moment dat și a fost la un pas să se despartă de "câini".

În cele din urmă a refuzat propunerea, însă multă vreme, vizibil marcat de toate cele întâmplate, randamentul său n-a mai fost cel din vremurile bune. 

Tandia îi bate pe amândoi

Liderul ierarhiei este, surpriză!, un jucător de la Sepsi. Tandia, "creierul" echipei pregătite de Eugen Neagoe, are o medie a notelor GSP de 6,69 și 5 goluri marcate! Evoluțiile sale au contribuit decisiv la ascensiunea covăsnenilor, tocmai pe locul 7. Un alt decar redutabil e Darius Olaru, egalul lui Nistor în ierarhia notelor GSP. Și el are un mare merit în clasarea Gazului pe o poziție de play-off (5). N-a înscris decât un gol, însă travaliul și pasele sale luminoase au cântărit enorm la calitatea jocului medieșenilor. 

clipboard01 

Citește și: Se poate mai slab de atât? Premieră istorică rușinoasă la Derby de România

Citește și: Diferență uriașă față de restul lumii! » Capitolul la care Dinamo - FCSB este peste Barcelona - Real Madrid sau Inter - AC Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
100002473541087
Danut Ognean  •  10 Noiembrie 2018, 20:18

fortza dinamooooo!

observator979
observator979  •  10 Noiembrie 2018, 18:23

Derby de Romania ERA Steaua-Dinamo, cand se bateau pe titlu, nu Dinamo de locul 13 si FCSB de locul 2. Un adevarat Derby de Romania ar fi azi intre primele 2 clasate, FCSB si CFR Cluj.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  10 Noiembrie 2018, 18:21

mai usor cu derbiul ca poate se supara Talpan. Slujbasii gsp-jijisti viseaza oi verzi pe pereti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează