FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Dusan Uhrin, pus în încurcătură de conducere după ultimul transfer! Improvizează în derby sau bagă un jucător după 7 luni

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 17:06

Dinamo a anunțat azi că l-a vândut pe fundașul dreapta Laurențiu Corbu (26 de ani) la Chindia Târgoviște. 

Decizia „câinilor” poate fi una neinspirată, în contextul în care echipa roș-albă are probleme în apărere înainte de derby-ul cu FCSB. Pentru meciul de duminică, Dusan Uhrin are mari probleme în defensivă, Mihai Popescu și Lukas Skovajsa fiind suspendați. Iar managementul SLAB de la Dinamo duce la apariția lui Andrei Sin în echipă după aproape 6 luni.

Dinamo, fără fundaș stânga cu meciuri în picioare cu FCSB 

Astfel, după plecarea lui Laurențiu Corbu, Dinamo nu are un fundaș stânga cu meciuri în picioare. Cel mai probabil, va miza pe Andrei Sin (28 de ani). Acesta a bifat doar 6 meciuri în acest sezon, ultimul fiind pe 16 august. De atunci, acesta a fost accidentat și a revenit pe teren abia în cantonament.

Corbu, soluție bună ca fundaș stânga 

Corbu, fundaș dreapta de meserie, a fost folosit în 13 meciuri pe partea stângă și s-a achitat bine de sarcini. Pentru meciul cu FCSB, Dinamo îi are disponibili în defensivă pe Ante Puljic, Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Kristian Kostrna, Andrei Sin și Szabolcs Kilyen.

 Alte două variante pentru Dinamo

Pentru derby, Uhrin ar putea alege să facă o improvizație. Cehul îl poate folosi pe Ricardo Grigore ca fundaș stânga, acesta fiind familiarizat cu poziția. Totuși, Rici, fundaș central de meserie, nu are viteză, iar Dennis Man și Valentin Crețu sunt doi adversari periculoși. În plus, dacă mizează pe Grigore în stânga, Uhrin trebuie să-l bage în centrul defensivei pe debutantul Marco Ehmann (19 ani).

O altă variantă ar fi titularizarea lui Szabolcs Kilyen (21 de ani) pe banda dreaptă. Acesta a jucat 11 meciuri sezonul actual, la Sepsi. În această situație, Kostrna ar putea apărea în banda stângă, iar Puljic și Grigore în centru.

 Cum ar putea arăta defensiva lui Dinamo:

varianta 1: Kostrna, Puljic, Grigore, Sin 
varianta 2: Kostrna, Ehmann, Puljic, Grigore 
varianta 3: Kilyen, Puljic, Grigore, Kostrna

 Citește și:

NOTE GSP: Dezastru în defensiva lui Dinamo » Lukas Skovajsa și Mihai Popescu, cei mai slabi de pe teren!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (8)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  11 Februarie 2020, 07:57

Pe cine mai intereseaza????

anastasiu
anastasiu  •  10 Februarie 2020, 23:57
Postat de valyomanid4 pe 10 Februarie 2020, 19:17

Corbu s-a achitat atat de bine de sarcini ca fundas stanga incat e vinovat 100% la golul cu Botosani....Bateti campii la greu !

N-am vazut meciul, deci cred ca ai dreptate! Skovajsa, in schimb, fundas stanga de meserie, cica, cum a fost cu Voluntarii, 100% Dinamo a pierdut din cauza lui, meciul, calificarea in play off, plus ca cel putin un meci Uhrin va improviza pe acel post alte " valori " din echipa! Asta in conditiile in care nu cehul hotaraste cine vine sau pleaca de la Dinamo! Chiar si asa, nu va pierde cu fcsb!

anastasiu
anastasiu  •  10 Februarie 2020, 23:49
Postat de parpalache pe 10 Februarie 2020, 22:33

Pai nu tot Uhrin le-a zis sefilor ca nu mai are nevoie de Corbu?Dupa Rednic care avea ambitia sa faca din Dinamo, echipa a treia a lui Mouscron-echipa de coada clasamentului din Belgia-iata ca ne-am pricopsit cu Uhrin,care vrea sa faca din Dinamo, echipa a treia a lui...Dunajska Streda,din Slovacia! Dinamo?"Cainii rosii"?Dinamo nu mai are caini!Au ramas doar aia de pe sigla, de la poarta stadionului!Si ***, care urla a jale, la casa parasita!

Nu Uhrin hotaraste cine pleaca de la Dinamo! Si nici nu avea cum sa spuna ca nu are nevoie de Corbu, avand in vedere ce jucatori are in lot!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează