FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI , 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // Favorită certă la pariuri înainte de Derby + alte 6 cote interesante pentru duelul de diseară

Gnohere are o cotă de 2.60 să înscrie la Derby-ul din această seară. În meciul tur, încheiat 3-3, francezul a deschis scorul // FOTO: Gazeta Sporturilor
Gnohere are o cotă de 2.60 să înscrie la Derby-ul din această seară. În meciul tur, încheiat 3-3, francezul a deschis scorul // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 13:39

Dinamo - FCSB e considerat unul dintre cele mai dezechilibrate derby-uri din istorie: roș-albaștrii se află în lupta pentru titlu și au lot superior valoric, în timp ce roș-albii frizează mediocritatea de sezoane bune și s-au aflat până etapa trecută pe locul 13. 

  • Dinamo - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

De altfel, ediția de joi a Gazetei Sporturilor a dedicat un material special tocmai pentru a sublinia discrepanța imensă dintre cele două mari rivale: derby-ul de azi dintre Dinamo și FCSB regăseşte cele două echipe la a doua cea mai mare distanţă din ultimul deceniu şi jumătate, de locuri în clasament şi puncte. 

Toate aceste aspecte i-au determinat pe bookmakeri să stabilească o favorită certă înaintea duelului din această seară. FCSB are o cotă de 1,90, chiar dacă joacă în deplasare, în timp ce o victorie a lui Dinamo e cotată cu 4,25!

Principalul favorit să marcheze e Gnohere, cu o cotă 2,60, urmat de Florinel Coman (3,50) și Florin Tănase (3,60). Nistor are cota 4,20 că va înscrie, iar Popa e dinamovistul la care bookmakerii se așteaptă cel mai mult că va marca, cota 3,70.

2,00
e cota ca în duelul din această seară să se înscrie minimum 3 goluri

# Alte cote interesante pentru Derby
- primul gol al meciului va fi înscris până în minutul 27: cota 1,90
- Dinamo câștigă meciul fără să primească gol: cota 7,00
- în prima repriză se vor înscrie cel puțin 3 goluri: cota 6,10
- Hanca marchează și Dinamo câștigă meciul cu 2-0: cota 40,00
- FCSB va înscrie cel puțin un gol în ambele reprize: cota 2,90
- Gnohere marchează și FCSB câștigă cu 3-1: cota 20,00

Vezi și:  Cum se termină Derby-ul? 22 de foști jucători ai celor două rivale au oferit pronosticuri SAVUROASE: "Dinamo se caută, dar nu găsește fotbalul"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează