FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // În ziua derby-ului, un fost coleg al lui Dică a identificat marea vulnerabilitate a FCSB-ului: "E greu așa!"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 noiembrie 2018 10:18

Lipsa suporterilor din galerie e resimțită din plin de Sorin Paraschiv, 37 de ani, jucător care a evoluat pentru roș-albaștri între 1999 și 2007. În ziua derby-ului Dinamo - FCSB, fostul mijlocaș a identificat un punct vulnerabil al echipei favorite.

  • Dinamo - FCSB se joacă astăzi, de la ora 21:00, liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

"E foarte greu pentru Steaua fără galerie. Îi înțeleg și pe jucători. Acei suporteri te împing de la spate. Îți e foarte greu să joci cu 2-3.000 spectatori în tribune", a spus Paraschiv, la TV Digi Sport.

FCSB a rămas fără suportul celor două peluze după escaldarea conflictului dintre Becali și Armată. Apogeul asistențelor rușinoase a fost atins în acest sezon, când echipa lui Dică a jucat cu tribunele goale aproape toate meciurile de pe teren propriu.

Vezi și:  Cum se termină Derby-ul? 22 de foști jucători ai celor două rivale au oferit pronosticuri SAVUROASE: "Dinamo se caută, dar nu găsește fotbalul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  11 Noiembrie 2018, 10:40

Suporterii stiu de ce. Una e sa joci fotbal, sa dai 20 de bare, sa-ti pui adversarul in genunchi, sa castigi trofee si alta-i sa inseli sportul, sa cazi la prima fenta, sa lovesti balonul cu tot cu brazda, sa astepti tremurand finalul partidei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează