FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

DINAMO - FCSB // Se încinge derby-ul! Romario Benzar a răspuns tăios ironiilor venite din "Ștefan cel Mare": "Nistor o fi uitat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 11:08

Romario Benzar a prefațat derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Fundașul stelist i-a oferit o replică tăioasă lui Dan Nistor. 

  • Dinamo - FCSB e duminică, de la 21:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

"Indiferent cine va juca duminică, trebuie să câștigăm. Gazonul a fost foarte rău cu Astra. Din ce am înțeles va fi și mai prost duminică. Suntem echipa mai tehnică și vom fi clar dezavantajați. Va fi un meci de luptă, dar nu trebuie să folosim scuza asta.

Dinamoviștii mereu când joacă cu noi au ochii roșii, acum sper să fie mai senini. Am lucrat toată săptămâna fazele fixe. Sper să nu mai facem greșeli și să ne impunem. E important și pentru noi și pentru suporteri. Sper să ieșim fericiți. E un meci special. Toată lumea vorbește despre el, toți te sună și vor bilete", a declarat Benzar. 

Benzar i-a replicat și lui Nistor, care declarase că cel mai periculos jucător al celor de la FCSB, Mihai Pintilii, nu va juca: "Cred că a uitat că mai suntem 18 jucători, pe teren și pe banca de rezerve. Ei se pricep foarte bine la ironii, noi trebuie să fim mai buni pe terenul de fotbal". 

Vezi și: DINAMO - FCSB // Derby sub lupă » Echipe: Rednic surprinde pe dreapta și ia în lot o nouă achiziții + 3 plusuri și 3 minusuri pentru Dinamo și FCSB

 Mihai Pintilii înaintea derby-ului: "Nici nu știu cum să-i mai zic meciului ăsta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  10 Noiembrie 2018, 17:49

Benzar e o *** gigista! "Decizia corectă era eliminarea lui Benzar. Norocul jucătorului de la Dinamo a fost că a sărit, n-a fost prins cu piciorul pe pământ, că ar fi riscat o accidentare gravă",

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Noiembrie 2018, 17:19

...iar Benzar un cufurit care simulează și se tăvălește ca un pui tăiat dar face niște faulturi de județeană ! De fapt de acolo e....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Noiembrie 2018, 17:17

Nistor se referea la Pintilii că e periculos deoarece de multe ori au ieșit mulți cu picioarele în mână iar el a plecat mai repede la vestiar(cateodată) nu că ar fi vreo valoare ! E un măcelar care poate să joace doar aici la grobieni, unde e protejat de arbitri și primește un galben la 7 faulturi !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close