FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

DINAMO - FCSB // VIDEO Front comun împotriva FCSB! Dănciulescu și alți 6 dinamoviști, VIDEO exclusiv pentru GSP : "Doar Dinamo contează!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 12:58

Gazeta Sporturilor a strâns mai multe mesaje de la foștii jucători ai lui Dinamo înaintea Derby-ului de România, de duminică, de la ora 21:00.

Cătălin Munteanu, Liviu Ganea, Cristi Hîldan, Marius Alexe, Paul Anton, Lucian Goian și Ionel Dănciulescu au avut câte un mesaj de susținere pentru trupa lui Mircea Rednic.

"Pentru mine sunteți cei mai buni din România. Am mare încredere în voi, în nea Mircea. Sunt convins că ne vom bucura împreună pentru un succes împotriva FCSB-ului", a fost unul dintre mesaje rostit de Ionel Dănciulescu.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, ora 21:00. Meciul este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

clasament

Citește și: EXCLUSIV VIDEO + FOTO Se joacă pe plajă! Gazonul de pe Arena Națională este ORIBIL cu 3 zile înainte de Dinamo-FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
its1134
its1134  •  09 Noiembrie 2018, 18:00

=))))))) AHAHAHAHAHAHAHAHHA... ahahahahhahahaha!!!!!!! PATETIC!

smdb
smdb  •  09 Noiembrie 2018, 16:52
Postat de rocky2 pe 09 Noiembrie 2018, 16:48

Pai nu spuneati chiar voi pacalicilor in frunte cu săracul Random, ca Danciulescu e fcsb-ist de mic? Acum v-a intors dosul si il injurati, ***?:)))

Nu-i nici o injuratura sa spun ca danciu e papagal, pres sau carpa. E un fapt. Un adevar. Cum altfel poti numi un Director General care nu e implicat in nici o decizie si de care nu asculta nici femeia de servici?!

rocky2
rocky2  •  09 Noiembrie 2018, 16:48
Postat de smdb pe 09 Noiembrie 2018, 15:10

Numai legende in video-ul asta: :))))))))))) Liviu Ganea, Marius Alexe, Paul Anton, Lucian Goian :))))))))))))) Sa nu uitam de vesnicul papagal Danciu, singurul director din lume (director sportiv si director general) fara putere de decizie sau macar sa fie consultat in vreo decizie :)))))) Singurul fotbalist din tot video-ul asta e Catalin Munteanu, doar ca pe asta fix Steaua l-a format si trimis in fotbalul mare, la dinamo a venit sa se pensioneze, oops! :)))))))))))))))))

Pai nu spuneati chiar voi pacalicilor in frunte cu săracul Random, ca Danciulescu e fcsb-ist de mic? Acum v-a intors dosul si il injurati, ***?:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează