FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - FCSB // VIDEO Un străin trecut pe la Dinamo își mobilizează foștii colegi înainte de Derby: "Câștigați, altfel vă sparg!"

Azer Busuladzic a strâns 43 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile, printre care și 5 derby-uri cu marea rivală // FOTO: GSP
Azer Busuladzic a strâns 43 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile, printre care și 5 derby-uri cu marea rivală // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 18:38

Mijlocașul bosniac Azer Busuladzic, 26 de ani, în prezent la formația elenă Atromitos, nu a uitat de perioada petrecută la Dinamo. Prin intermediul GSP.ro, fostul mijlocaș al "câinilor" a transmis un mesaj mobilizator foștilor colegi înaitnea derby-ului de duminică cu FCSB. 

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport

"Vă salut, suporteri dinamoviști. Vă doresc numai bine pentru derby-ul de mâine. Trebuie să câștigați cele trei puncte, altfel vin la București și vă sparg. Hai Dinamo!", a fost mesajul transmis de jucătorul bosniac, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

 
Azer Busuladzic, mesaj de încurajare pentru dinamoviști înainte de Derby!

EXCLUSIV Azer Busuladzic, mesaj de încurajare pentru dinamoviști înainte de Derby!

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018

Venit la Dinamo în vara lui 2016, Busuladzic a strâns 43 de meciuri în toate competițiile pentru "câini". A plecat vara următoare, când nu a mai fost dorit de Cosmin Contra, antrenorul de la acea vreme. 

5 derby-uri
a strâns Busuladzic în perioada petrecută în România

Vezi și: 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Noiembrie 2018, 03:20

Poti sa fugi, poti sa fugi, / Ca o-ncurci, o-ncurci / Oricum te-alerg, te prind, te sparg *** ***

valii_sv
valii_sv  •  10 Noiembrie 2018, 20:59

Alt mijlocas bun trimis la plimbare de Contra , marele selectioner ! Cum a facut si cu Nistor si daca nu era Contra selectioner dinamovistul era titular in nationala !

undergrant
undergrant  •  10 Noiembrie 2018, 20:32
Postat de moartea_din_vaslui pe 10 Noiembrie 2018, 19:20

Atunci, să-și ia deja biletul de avion, să vină să-i spargă pe cei din ghiveci.

M-ai impresionat, sincer! Ce om bun esti tu..., ai un mesaj pentru fiecare! Daca toti romanii ar fi ca tine, am fi in fata multor natiuni!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează