FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

DINAMO - GAZ METAN 1-1 FOTO + VIDEO // Al patrulea egal din mandatul lui Rednic! Dinamo profită de inspirația din ultimul minut a lui Salomao și anulează avantajul lui Gaz Metan

FOTO: Cristi Preda +13   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 20:30

Dinamo a jucat extrem de modest și a salvat un punct în ultimul minut cu Gaz Metan, 1-1. Salomao a egalat în minutul 90+3, dar "câinii" ratează șansa de a se apropia de play-off.

Echipa lui Rednic nu a strălucit în prima repriză și a contat în atac doar în minutul 23, când Daniel Popa a solicitat penalty în urma unui contact cu Marius Consantin, arbitrul lăsând însă jocul să continue.

Oaspeții ar fi trebuit să primească penalty în minutul 36, după un henț comis de Katsikas în interiorul careului. Arbitrul Iulian Călin a considerat că infracțiunea s-a petrecut în afara careului și a acordat doar lovitură liberă (detalii, AICI).

Prima ocazie importantă de gol a dinamoviștilor a venit abia în minutul 70! Șutul modest al lui Cooper a fost interceptat de Montini, a cărui deviere a fost prinsă însă de Pleșca.

Bara lui Fofana din minutul 74 a prefațat golul oaspeților, care a venit în minutul 78. Chamed a avut o deviere de geniu, cu călcâiul, iar Răzvan Trif, intrat pe teren de doar 5 minute, l-a învins fără emoții pe Penedo.

Total nesperat, Dinamo a egalat în ultimul minut al prelungirilor. Salomao a înscris frumos, cu un șut cu dreptul de la marginea careului, și menține aprinse speranțele dinamoviștilor de a prinde play-off-ul.

Partida a consemnat debuturile lui Rachit Ait-Aitmane și Mattia Montini, doi dintre străinii aduși de Rednic. Din 2007 încoace, 95 de jucători străini au evoluat minimum un meci pentru Dinamo!

Dinano e pe 8, cu 18 puncte, și așteaptă pașii greșiți ai echipelor din față. Gaz Metan a acumulat 26 de puncte și se situează pe locul 5.

Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1
Au marcat: Salomao 90+3 /  Trif '77

*Oaspeții ar fi trebuit să primească penalty în minutul 36, după un henț comis de Katsikas în interiorul careului. Arbitrul Iulian Călin a considerat că infracțiunea s-a petrecut în afara careului și a acordat doar lovitură liberă (detalii, AICI).
**Mihai Popescu a fost eliminat în minutul 87, văzând al doilea galben după o intrare dură asupra lui Trif

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katsikas, Popovici - Cooper, Ait Atmane - Hanca, Moldoveanu, Salomao - D. Popa
Rezerve:
Muțiu, Gomelt, Zenke, R. Grigore, Olteanu, Ciobotariu, Montini
Antrenor:
Mircea Rednic

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - V. Crețu, A. Perreira, M. Constantin, Bușu - Fofana, F. Aurelio - D. Olaru, A. Ivanov, Ely Fernandes - Fortes
Rezerve:
A. David, Trif, Diallo, M. Stancu, R. Romeo, Chamed, Buziuc
Antrenor:
Cristi Pustai

Arbitru: Iulian Călin / A1: Ciprian Danșa / A2: Laszlo-Imre Bucsi / Observator: Lucian Rusandu
Stadion: "Dinamo"

 
 

Program Etapa a 16-a Liga 1:

Vineri:
Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1
Sâmbătă:
16:00 Sepsi - Astra Giurgiu
18:30 Concordia Chiajna - CFR Cluj

Duminică
13:30 Dunărea Călărași - Hermannstadt
17:30 FC Voluntari - Viitorul
20:30 Poli Iași - FCSB
Luni
20:30 FC Botoșani - CS U Craiova

Clasament Liga 1: 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (173)
gazistu
gazistu  •  24 Noiembrie 2018, 13:32

Mi-o venit sa mor de ciuda, cand am vazut ca mingea aia, o intrat in poarta!!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Noiembrie 2018, 11:16
Postat de Gaby A Gator pe 24 Noiembrie 2018, 08:49

Un rezultat echitabil. Dinamo nu a jucat stralucit. Dar gazul este oricum mult peste minciuna fc5b in acest moment!!

Stimabile, vezi ca Dinamo mai are loc de pupaturi... pe fesa stanga! Observ ca tu ai vazut meciul la... cuptorul cu microunde.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Noiembrie 2018, 11:12

Dupa cum joaca, Dinamo n-ar merita sa prinda nici... play out-ul! Cat noroc sa aiba "strambul"? La Volunatri a castigat in ultimele minute iar ieri au avut noroc din nou cu acest Salomao care le-a adus mai multe puncte in ultimele trei meciuri decat echipa in ultimele sase meciuri din campionat!

Vezi toate comentariile (173)
Comentează