FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

DINAMO - GAZ METAN 1-1 // Teja, după egalul scos cu "profesorul" Rednic: "Îmi pare rău că nu l-am bătut" ;) » Ce le-a spus jucătorilor la final

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2018 23:08

Mihai Teja, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, a vorbit despre remiza obținută de echipa sa pe terenul lui Dinamo, 1-1.

"Am fost egalaţi la ultima fază, vă daţi seama că e destul de greu. Dar eu vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au jucat bine, au avut atitudine bună.

Le-am ridicat moralul, pentru că erau dezamăgiţi, pentru noi era foarte importantă victoria, am fi făcut 28 de puncte.. Până la urmă aşa a fost să fie, şi noi am câştigat multe meciuri în ultimele minute, în ultima secundă şi totul se întoarce în viaţă", a declarat Teja, la TV Telekom Sport.

Tehnicianul ardelenilor, secundul lui Rednic la ultimul titlu câștigat de Dinamo, în 2007, a vorbit despre relația pe care o are cu "Puriul".

"Mircea este prietenul meu, îmi face plăcere tot timpul când ne întâlnim, este un antrenor foarte bun şi cred că va face lucruri frumoase la Dinamo, dar îmi pare rău că nu l-am bătut

. M-a ajutat foarte mult în viaţă şi îi mulţumesc pe această cale, a fost omul care m-a sprijinit tot timpul", a mai spus Teja, potrivit sursei citate.

Vezi și: FOTO + VIDEO Al patrulea egal din mandatul lui Rednic! Dinamo profită de inspirația din ultimul minut a lui Salomao și anulează avantajul lui Gaz Metan

Program Etapa a 16-a Liga 1:

Vineri:
Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1
Sâmbătă:
16:00 Sepsi - Astra Giurgiu
18:30 Concordia Chiajna - CFR Cluj

Duminică
13:30 Dunărea Călărași - Hermannstadt
17:30 FC Voluntari - Viitorul
20:30 Poli Iași - FCSB
Luni
20:30 FC Botoșani - CS U Craiova

Clasament Liga 1: 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Noiembrie 2018, 14:48

Teja are un caracter frumos!Felicitări!

corectu
corectu  •  24 Noiembrie 2018, 07:51

Bravo Teja.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează