FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Mircea Rednic a găsit duo-ul cu care atacă play-off-ul sezonul viitor: „Au calitate și au demonstrat-o astăzi!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 23:16

Dinamo a câștigat meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0 (Montini '55 '80), și se apropie la un singur punct în clasament de adversara de astăzi. 

Rednic a apreciat evoluțiile străinilor Montini și Christovao.

Montini și Christovao au făcut un meci bun. Au calitate, dar au nevoie de timp. Alex Christovao a avut probleme cu viza, cu accidentarea, cu suspendarea, dar astăzi, când am avut nevoie de el, și-a demonstrat calitatea.

Golurile lui Montini au fost foarte frumoase. Se vede că are calitate de atacant. Nu s-a precipitat deloc. A reluat de unde a venit mingea la golul de 2-0. A reușit și Sorescu centrarea, în sfârșit.  E o victorie meritată. Mediașul ne-a dominat, a avut o posesia bună până la 20 de metri, dar nu îmi aduc aminte să fi avut vreo ocazie bună. A fost foarte important să câștigăm astăzi. Era o datorie față de noi, față de suporteri. Am avut atitudine, prezență în joc, multe dueluri câștigate.

Sunt jucători în lot care își așteaptă rândul. Ne-au lipsit trei titulari astăzi. Zenke și Grigore au fost suspendați, să nu mai zic de Dan Nistor. Sper ca miercuri, cu Sibiul, să fie pe teren. E bine că am concurență. Ei înțeleg că nu le va fi ușor”, a declarat Mircea Rednic la TV Telekom Sport. 

„Arbitrajul a fost foarte bun astăzi. Avem var la tușă, am trasat terenul cu el. N'Diaye a glumit când i-a cerut VAR arbitrului. Cam multe galbene totuși.

Nu îl am pe Damien Tussaut, eliminat, pentru etapa următoare.

Eu cred că titlul se decide etapa asta. CFR are multă experiență, jucători cu maturitate, unii la final de carieră. Merită să câștige titlul după cum au jucat în acest sezon.

Patrick Ekeng e tot timpul cu noi. E o zi tristă. Îmi pare rău, pentru că eu am insistat ca el să vină, apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. El rămâne viu în inima noastră, în sufletul nostru. Sper să fie bine acolo unde este”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: 

Rednic începe deja strategia pentru sezonul viitor: a trimis-o pe Luana să negocieze cu Ziggy Gordon, fundașul dorit și în iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
jony1973
jony1973  •  11 Mai 2019, 07:30

Un sfat: nu trebuie insistat cum a facut Rednic pana acum cu grecul in atac, deoarece este lent si nu participa prea mult la fazele de atac. Am spus ca Montini este mult mai mobil. Cel mult grecul trebuie pastrat rezerva si introdus numai la meciurile de acasa cand atacam pozitional impotriva unor echipe mai slabe care se apara supraaglomerat si atunci trebuie sa centram unui atacant inalt.

samertx
samertx  •  11 Mai 2019, 02:51

Nu cred că există Țăran să se opună: https://www.youtube.com/watch?v=mzJj5-lubeM

samertx
samertx  •  11 Mai 2019, 02:37

https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4 O întrebare pentru tot țăranul pus pe pe gânduri. :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează