FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-1

Dinamo - Gaz Metan 3-1 » Probleme mari în defensiva lui Contra: fundașii au fost cei mai slabi » Doi jucători s-au remarcat

Articol de GSP - Publicat marti, 08 august 2017 09:12

Dinamo s-a impus cu 3-1 pe Gaz Metan, după un meci slab făcut de mulți dintre jucătorii lui Cosmin Contra, spre nemulțumirea antrenorului dinamovist. (Vezi detalii)

Echipa alb-roșie a avut probleme în defensivă, dar și în atac. Fundașii Marici și Romera și mijlocașii Albin, Bumba și Mahlangu au fost cei mai slabi dinamoviști, fiind notați cu 5 de Gazeta Sporturilor.

Cel mai bun jucător al lui Dinamo a fost Sergiu Hanca. Intrat în minutul 60, mijlocașul a marcat de două ori, în minutele 72 și 75. Mijlocașul a primit nota 8, cea mai mare a meciului.

O evoluție bună a avut și Paul Anton, care a fost în premieră titular și a marcat primul gol al meciului, din penalty. Mijlocașul a fost notat cu 7 de Gazeta Sporturilor. Dinamovistul Cosmin Contra a primit nota 7, iar Cristi Pustai a fost notat cu 5.

1

screenshot 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
danirovl
danirovl  •  08 August 2017, 13:37

E clar ...cine a notat jucatorii s-a uitat la alt meci!! Branescu 6!!!:))) anton a fost mai bun decat nascimento?!?:))) 'gazeta de perete" cu glumele si bancurile zilei:))) scoateti anecdote pe banda rulanta

1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 August 2017, 12:24

A analizat cineva, mai atent, ceea ce a facut Costache imediat dupa ce a fost atins cu mana de catre Voicu? Ei bine, Costache s-a dat intentionat cu fata de pamant, stiind ca ii va curge foarte usor sange din nas. Acest gest a fost facut pentru a preintampina un cartonas galben pentru simulare. Arbitrul a fost indus in eroare de sange si, in loc sa dea cartinasul galben, meritat de Costache, a indicat punctul cu var si i-a dat galben lui... Voicu!

magic4ever
magic4ever  •  08 August 2017, 12:03
Postat de Dragne Daniel Dan pe 08 August 2017, 11:43

Niste prostii care ai jucat cu stadionul gol si cu arbitru de partea lor .La primul gol a fost golul arbitrului sa vazut de la tv ca penaltyul a fost facut cadou...daia le da aia din afara ca terenul in cap ca aici joaca cu arbitrii Valoarea nici nu exista la iei la Bilbao fugea ca aia prosti pe la marginea terenului si aia le arunca mingea in poarta ...sa vazut valoarea adevarata nu afonii astia ai nostri care sunt paltiti regeste si pluni de tauaje si cu masini de ultima generatie ...dar cu tribunele goale bine ca joaca pentru ziaristi si pentru para medici dupa ambulanta ...

Esti paralel...ia dat sangele lui Costache dupa acea lovitura si tu nu ai vazut contact...Bilbao batea orice echipa din Romania fara probleme, nu au avut toti bulan sa cada cu ciuca batailor, Infrangerea Plzen care a jucat in 10 in ambele meciuri, portarul lor a fost super lent, a gresit la cel putin 3 goluri din cele 6 marcate de fcsb....cum a castigat fcsb cu Chiajna? La golul de 2-1 a fost fault in atac, Gnohere il impinge pe fundasul de la Chiajna in portar de la bagat 1 m in poarta, arbitrul inchide ochii...o sa vezi in meciul direct ca iar luati bataie de la Dinamo ca si in ultimii 2 ani cu JUCATORI ADUSI GRATIS:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează