FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinamo, inspirație pentru Becali! Patronul FCSB a anunțat că vrea un nou jucător: "Am vorbit cu MM Stoica"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 16:00

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că vrea să aducă un mijlocaș central la FCSB, care să semene cu fostul dinamovist May Mahlangu, acum la Ludogoreț.

"Chiar ieri seară am vorbit cu MM Stoica și ziceam că vreau un jucător. Căutăm un mijlocaș central. așa cum era Mahlangu. Nistor juca mai bine când îl avea pe Mahlangu lângă el. Cea mai mare gaură în echipă e la Pintilii. Absența lui doar cel mai tare", a declarat Gigi Becali la Pro X.

În acest moment, la mijlocul terenului, FCSB îi are Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Hristo Zlatinski, Felipe Teixeira, Mihai Pintilii și Ovidiu Popescu, ultimii doi fiind accidentați. 

În vară, pe acel post, Gigi Becali a vrut să-l transfere pe Dan Nistor, dar nu s-a înțeles cu Dinamo pentru mijlocașul de 30 de ani.

Citește și: Gigi Becali nu are limite » Derapaj la adresa lui Dorinel Munteanu: "Poate băuse înainte! Dacă ți-au mâncat mintea anumite substanțe, spui asta"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2018, 08:50

Ce rost mai au investitiile cand nu ai personal care sa-ti le aprecieze si valorizeze la MAX ?

jony1973
jony1973  •  08 Noiembrie 2018, 22:19

Am spus-o mai demult: cand s-a vorbit sa renunte la Salomao, eu am zis ca nu este bine sa mai renuntam la inca un jucator de valoare dupa Mahlangu. Fara el Dinamo se chinuie la mijlocul terenului.

minell73
minell73  •  08 Noiembrie 2018, 19:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează