FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu anunță mutări importante: "Există negocieri cu cei 2! Aș semna chiar în acest moment"

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 20:46

Ionel Dănciulescu, directorul general al celor de la Dinamo, anunță că Dinamo a demarat negocierile pentru prelungirea contractelor lui May Mahlangu și Dan Nistor.

"În acest moment există 2 jucători extrem de importanți cu care au existat primele contacte. Este vorba despre Nistor și Mahlangu. Sunt jucătorii cu care eu aș semna chiar în acest moment.

Din ce știu, au existat primele discuții între ei și conducere. Așteptăm să primim răspuns. Nu vrem să repetăm greșelile din sezoanele trecute când unii jucători au plecat prea ușor", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Atât Nistor cât și Mahlangu, cele mai importante piese din mijlocul gândit de Bratu, sunt în ultimul an de contract cu formație din Ștefan cel Mare. 

Vezi și: Ianis Zicu surprinde: "Dinamovistul acesta este cel mai bun fotbalist din campionat!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
calinescu_
calinescu_  •  15 August 2018, 09:08

MA INTREB CE MAI CAUTA DANCIU PE LA DINAMO ....?????? NU ARE BANI CU CE SA-SI INTRETINA AMANTA ????? CA ALTFEL NICI O ATITUDINE , NICI UN CONCEPT SAU O SINTEZA CLARA ....!!!!! ACUMA A AUZIT SI EL CE SPUNE UNUL SAU ALTUL SI DA DIN GURA ....!!!! EI NICI ACUMA , DUPA DOI ANI NU SI-AU DAT SEAMA CA LOCUL LUI NISTOR SI A LUI MAY NU ESTE LA INCHIDERE ....!!!! NU SI-AU DAT SEAMA CA LA STRUCTURA ACTUALA A LOTULUI SINGURA FORMULA DE JOC CARE O POATE FACE PE DINAMO O ECHIPA DE TEMUT ESTE 3-5-2....!!!!

1581870215401957
Andronic Popovici  •  15 August 2018, 09:06

Ionele ,parca am mai vazut o astfel de poza ganditoare ,a mi-am amintit era marele nostru si nu numai Iorga ,cand era Prim ministru sa fie vre-o asemanare !!!!

rocky2
rocky2  •  15 August 2018, 02:08
Postat de trianon19 pe 15 August 2018, 00:37

***

Glume de scoala ajutatoare! Nu iesi cu nimic din tiparul gigsto-fcsbist!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează