FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație tot mai complicată la Dinamo: „câinii” rămân într-un singur fundaș central! Un nou jucător e pe picior de plecare

Marco Ehmann vrea să plece de la DInamo
Marco Ehmann vrea să plece de la DInamo

Articol de - Publicat miercuri, 07 iulie 2021 13:32 / Actualizat miercuri, 07 iulie 2021 13:40

Dinamo are probleme uriașe de lot, în condițiile în care clubul are interdicție la transferuri. Oficialii roș-albilor așteaptă vești bune de la TAS, privind ridicarea interdicției, dar acestea încă întârzie să apară. Iuliu Mureșan a încropit o listă cu fotbaliștii care ar putea sosi în Ștefan cel Mare.

Dusan Uhrin se confruntă cu probleme uriașe la nivelul lotului, în special în centrul apărării. Mai nou, și Marco Ehmann are gânduri de plecare, nemulțumit de situația sa financiară la Dinamo. Fotbalistul de 20 de ani intenționează să devină liber de contract, cu toate că oficialii clubului încearcă să-l convingă să renunțe la această idee.

Marco Ehmann vrea să plece de la Dinamo

Dinamo ar ajunge, astfel, să aibă un singur stoper valid în perspectiva primei etape, cu FC Voluntari, este vorba de Deniz Giafer, 20 de ani, promovat de la juniori.

Ricardo Grigore este cu lotul olimpicilor, pregătește startul competiției de la Tokio, iar Florin Bejan și Ante Puljici tocmai au părăsit gruparea roș-albă.

10 mii de euroeste cota lui Giafer pe transfermarkt

Giafer a fost la un pas de Benfica

Ehmann nu a mai jucat în finalul sezonului, sub comanda lui Uhrin, a pierdut prim-planul primei echipe. Mai mult, apărătorul a avut o problemă la genunchi, care l-a ținut pe tușă. Acum, a revenit la antrenamentele normale, a jucat în amicalele din Turcia, dar s-a săturat de situația de la Dinamo.

Al doilea stoper este Deniz Giafer, crescut în Ștefan cel Mare, fost campion la juniori, dar fără experiență competițională la nivelul primei ligi. Mircea Rednic l-a adus în premieră la prima echipă în 2018, dar, în afara unor amicale, nu a jucat pentru Dinamo. 

În urmă cu patru ani, a fost la un pas să semneze cu Benfica Lisabona, iar clubul să încaseze 200.000 de euro de pe urma tranzacției. Afacerea a picat în ultimul moment, cu toate că lusitanii își dăduseră acordul pentru transfer.

20 de meciuria adunat Ehmann în tricoul primei echipe a "câinilor", dintre care 18 în ediția precedentă

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă, cu Voluntari: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, Răuță, Vl. Achim, Fabbrini - Mihaiu, Nemec
*Notă: Echipa poate suferi numeroase modificări, în condițiile în care Nemec și Fabbrini, cel puțin, vor discuta zilele viitoare rezilierea contractelor.

VIDEO  Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Iuliu Mureșan are planuri mari la Dinamo! Vrea să aducă un jucător de la CFR Clu

EXCLUSIV Revoltă în vestiarul lui Dinamo: „Cei din DDB sunt ca spaniolii, ne-au mințit pe față! Plec diseară. Ne vedem la FIFA, băieți!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  07 Iulie 2021, 23:18
Postat de 1745flo pe 07 Iulie 2021, 23:18

Hai Anglia!

Pardon, Danemarca!÷)

1745flo
1745flo  •  07 Iulie 2021, 23:18

Hai Anglia!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează