FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat o situație sensibilă care a creat rumoare printre suporteri: „Acesta e adevărul. Nu a încăput pe braț!”

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 20:02 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 20:17

Fanii dinamoviști au disecat un subiect sensibil, faptul că noul căpitan al echipei, Lucas, nu a purtat o banderolă cu chipul lui Cătălin Hîldan, dar oficialii clubului au explicat situația și au spus că s-a remediat în perspectiva meciului cu Farul, de mâine

Dinamo va întâlni campioana României, Farul Constanța, vineri seară, de la ora 21:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Iar până la ora fixată pentru startul confruntării, oficialii roș-albilor au transmis că vor rezolva un detaliu care nu a picat bine fanilor.

Orice, dar până la imaginea ”Unicului Căpitan”!

Pe grupurile suporterilor ”câinilor” din mediul online a fost dezbătută o situație apărută la ultima etapă de Liga 1, la partida cu FCU Craiova (0-1). Mai exact, noul lider din teren al dinamoviștilor, Lucas Alves, a purtat o banderolă de căpitan care nu mai avea imprimată figura lui Cătălin Hîldan, idolul suflării ”câinilor roșii”. 

Lucas Alves, gesturi de lider la debutul oficial la Dinamo » Cum a impresionat căpitanul „câinilor”: „O decizie îndrăzneață”
DINAMO
Lucas Alves, gesturi de lider la debutul oficial la Dinamo » Cum a impresionat căpitanul „câinilor”: „O decizie îndrăzneață”

Brazilianul a purtat pe braț o banderolă obișnuită, de culoare verde fosforescent, iar fanii echipei au dezbătut chestiunea. Mai ales că au fost voci critice la adresa oficialilor dinamoviști, întrucât nu au înțeles de ce chipul ”Unicului Căpitan” nu a mai apărut de banderola de căpitan.

Oficialii lui Dinamo au reacționat: „Banderola ”veche” nu a încăput pe brațul lui Lucas!”

Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au lămurit problema și au transmis că situația a fost remediată, iar la partida cu campioana României căpitanul formației, Lucas Alves, va avea banderola cu chipul lui Cătălin Hîldan.

”Iese din discuție orice eventual afront... Ca să lămurim problema, întrucât Cătălin Hîldan este o icoană pentru toți dinamoviștii, inclusiv pentru cei de la club sau de la echipă, de la primul fotbalist la bucătar! Pur și simplu, vinerea trecută, la meciul cu Craiova, banderola care exista cu chipul ”Unicului Căpitan” nu-i încăpea pe braț lui Lucas! Probabil, pare ciudat, dar acesta este adevărul.

Vă dați seama că nu avem doar o singură banderolă, dar niciuna nu se potrivea. Și nu poți începe meciul fără un căpitan pe teren, cu banderolă. Dar s-a rezolvat situația, repetăm, nu a fost niciun afront, ci o situație care s-a remediat”, au transmis oficialii dinamoviști pentru GSP.

Citește și alte știri:

Incredibil: la 3 zile după prestația horror din CFR Cluj - Petrolul, Kovacs îi arbitrează pe Neymar, Stanciu și Contra!

VIDEO Reacția lui Gheorghe Hagi, după ce Kyros Vassaras a admis că a fost acordat eronat penalty la meciul cu FCSB: „Mă interesează ce e în față!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
paolo12
paolo12  •  22 Septembrie 2023, 05:15
Postat de creeperno534 pe 21 Septembrie 2023, 22:34

Sper sa ne poarte noroc!

In loc sa discutati despre ce o sa faceți în B...

creeperno534
creeperno534  •  21 Septembrie 2023, 22:34

Sper sa ne poarte noroc!

SorinD
SorinD  •  21 Septembrie 2023, 22:23

Asta era problema la Dinamo, bai te doare capul. În loc sa se facă ceva cu evoluția echipei, pe noi ne interesează banderola cu chipul lui Hildan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează