FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Rednic, detalii vitale despre plecarea lui Montini + de câți jucători spune că mai are nevoie pentru event :O

Mattia Montini a înscris 8 goluri pentru Dinamo în 11 apariții // FOTO: GSP
Mattia Montini a înscris 8 goluri pentru Dinamo în 11 apariții // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 17:35

Mircea Rednic, 56 de ani, a vorbit la conferința de presă de astăzi despre echipa sa și condițiile în care ar putea lupta la titlu în sezonul următor. 

„Cu acest lot, nu știu dacă putem câștiga campionatul, dar în play-off putem să fim. De aceea zic că în această perioadă voi da șanse tuturor jucătorilor să joace.

Mai mult ca sigur că vor mai veni 3-4 jucători dacă vrem să câștigăm campionatul și Cupa la anul”, a spus Rednic.

„Îl duc la aeroport dacă are ofertă de 10-15 milioane”

„Puriul” a vorbit și despre atacantul Mattia Montini, 27 de ani, care ar fi primit o ofertă de 800.000 de euro din Rusia, refuzată însă de club.

„A avut ofertă sigură de 800.000. Va mai avea oferte, depinde de rezultate, de joc. Nu vreau să vindem jucătorii care pot să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul. Dacă o să vină ofertă de 10-15 milioane de euro, fac și eu ca Gigi, îl duc la aeroport, dar încă nu e cazul.

Mattia își face treaba foarte bine, e un atacant care nu iartă, ne poate ajuta”, a declarat Rednic la conferința de azi. 

  • Mattia Montini, 27 de ani, a fost junior al Romei și a evoluat în ligile inferioare din Italia pentru Benevento, FeralpiSalo, Cittadella, JuveStabia, Arezzo, Pro Patria, Monopoli, Bari și Livorno.

8 goluriîn 11 meciuri a reușit Montini pentru Dinamo în acest sezon

Vezi și: Mircea Rednic a făcut un anunț important despre viitorul său: „Discut cu cine trebuie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
balauru48
balauru48  •  15 Martie 2019, 19:55

Pentru 1 milion de euro îl duce neguita la aeroport.

lapusneanul
lapusneanul  •  15 Martie 2019, 19:16

detalii vitale ?...hahahaha... jurnalistul spiruharetist nu stie ce inseamna vital...:)

alan24
alan24  •  15 Martie 2019, 19:03

Dinamo are nevoie de fundas dreapta, fundas central, o aripa stanga ( in caz ca jaadi continua sa dezamageasca ) si portar daca nu confirma mandanda. in rest stam bine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează