FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ofertă de 800.000 de euro pentru „bombardierul” Mattia Montini » Rednic a reacționat pentru GSP.ro: „Asta e important”

Mattia Montini a crescut la juniorii Romei și a marcat în acest sezon un gol cu Viitorul, un hattrick cu Craiova, o
Mattia Montini a crescut la juniorii Romei și a marcat în acest sezon un gol cu Viitorul, un hattrick cu Craiova, o "dublă" cu Iașiul și câte un gol cu Botoșaniul și cu Călărașiul // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2019 10:10

Un club din Rusia a oferit 800.000 de euro pe Mattia Montini, 27 de ani, dar a fost refuzat. „Încă mai este monitorizat, să dea goluri multe”, a comentat Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo. 

Mattia Montini e letal în fața porții adverse. Mircea Rednic l-a adus pe atacantul de 27 de ani, dar fotbalistul a semnat cu Dinamo abia după ce a trecut probe de joc! Italianul are 8 goluri în 11 meciuri, dintre care jumătate în startul lui 2019, în 6 partide. Fotbalistul a înscris din orice poziție și se anunță viitorul produs de export al "câinilor".

De fapt, a avut prilejul să părăsească "haita" în mercato invernal, doar că Rednic s-a opus. Un club din Rusia a oferit 800.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Mattia, a anunțat luni TV DigiSport.

În afara tehnicianului, nici oficialii clubului nu s-au dus pe fentă să-l cedeze pe Montini, sperând încă într-un miracol pentru play-off. Care nu a mai venit, dar italianul continuă să marcheze și-n play-out, drept dovadă vineri seară cu Dunărea Călărași (2-0).

"Mattia să rămână modest și concentrat doar la Dinamo București. Cine-l dorește îl monitorizează în continuare, important e ca el să dea goluri multe în această primăvară ca să le fie bine și lui, și echipei. Nu vorbim acum de transferuri, de bani, mai întâi performanțele", a comentat ieri Rednic pentru GSP.ro. 

Îl prinde pe "Bizon"?

Peninsularul e deja cel mai eficient atacant din ultimele 5 sezoane ale roș-albilor! Dacă se iau în calcul cifrele vârfurilor care au bifat deja 10 partide în echipamentul "câinilor". Și poate impresiona de la prima ediție la Dinamo.

Mai are doar 4 goluri până la a-l egala pe Harlem Gnohere, ajuns între timp la FCSB. "Bizonul" a înscris de 12 ori în primul an în Ștefan cel Mare, dar în 31 de etape. Podiumul actual este completat de Kamil Bilinski: 11 goluri în 33 de meciuri în ediția 2014/2015 și Adam Nemec - 11 goluri în 28 de meciuri în ediția 2016/2017. Cifre abordabile la apetitul de gol al noului "Il Bombardiere" al roș-albilor.

"E un atacant pursânge și are o eficiență remarcabilă. E ceva să ai 14 ocazii în total și să dai 8 goluri! Iar el mai joacă și-n bandă"
Ianis Zicu, ex-atacant Dinamo

4.500 €este salariul lunar al italianului în Ștefan cel Mare

13 goluria marcat Montini în cel mai bun sezon personal, în 2016/2017, în 35 de partide disputate la Monopoli, în liga a treia italiană

Vezi și: EXCLUSIV Rachid Ait-Atmane își joacă viitorul: „Cine-l vrea plătește suma și gata! Doar că el vrea să continue la Dinamo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  12 Martie 2019, 15:51

Lasa bre,ca ofera Gigi 50 de mii!

ropo
ropo  •  12 Martie 2019, 14:57

Cind a venit,nu avea cota asta,cit vroiati sa i dea de la inceput 10000? In functie de randament probabil o sa i creasca din vara,nistor care a confirmat are salariu 13000

caminero
caminero  •  12 Martie 2019, 14:19

Nu pleacă acuma Montini în Rusia, scopul lui e să se afirme cu multe goluri la Dinamo și să prindă un contratc acasă, măcar în Serie B, dacă nu cumva la unii mai ologi chiar din Serie A.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează