FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // OFICIAL „Câinii” l-au prezentat pe Lukas Skovajsa, primul transfer din 2020

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 18:27

Dinamo a oficializat în această seară transferul fundașului slovac Lukas Skovajsa (25 de ani). Este primul reușit de „câini” în 2020.

Mutarea a fost oficializată pe pagina de Facebook a echipei din „Ștefan cel Mare”. Skovajsa a efectuat vizita medicală și a intrat în programul de pregătire a lui Dusan Uhrin. Skovajsa și restul colegilor vor pleca luni în cantonamentul din Spania.

Apărătorul înalt de 1,81 metri a evoluat în acest sezon mai mult ca stoper stânga, iar pe această poziție vrea și Dusan Uhrin să-l încerce, lângă Ante Puljic.

Skovasja a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract. Acesta are ăn CV selecții la reprezentativa de tineret a Slovaciei, în perioada 2015-2017, evoluând de-a lungul carierei pentru o singură echipă, AS Trencin.  

3 trofeea câștigat fundașul stânga cu Trencin, două campionate și o Cupă a Slovaciei

300.000 de euroeste cota lui Lukas, conform transfermarkt

Dinamoviștii s-au temut de probleme cardiace

După ce miercuri a efectuat vizita medicală clasică, Skovajsa a făcut un set complet de investigații cardiace. El a ajuns la un acord de principiu cu bucureștenii încă dinainte de a sosi în România, însă contractul a fost valabil abia după ce rezultatele testelor au sosit. „Câinii” au vrut să facă și o examinare cardiacă pentru a fi siguri că totul este în regulă, dorind să evite precedentul caz al lui Slavko Perovic.

Vezi și: 

Mircea Rednic nu iartă și îi atacă pe cei de la Dinamo: „Au plecat muierile și au rămas bărbații! Toți se dau dinamoviști până la bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
creeperno999
creeperno999  •  12 Ianuarie 2020, 22:41

Nu-i un transfer rau. A jucat meciuri sezonul asta deci ar putea deveni un jucator important.

bogdany8
bogdany8  •  12 Ianuarie 2020, 22:19

international de tineret, pare un jucator interesant, de pe youtoube am vazut ca are viteza, centreaza bine si cel mai important, stie sa-si acopere bine pozitia , in ultimii ani am suferit groaznic pe postu ala de fundas stanga, sa dea domnu sa confirme

raikkonen81
raikkonen81  •  12 Ianuarie 2020, 22:14
Postat de rocky2 pe 12 Ianuarie 2020, 22:12

Pardon, replica era pentru altcineva! Si da, seamana bine cu Gerard.

:) no prob

Vezi toate comentariile (18)
Comentează