FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Pe cine îi consideră Mircea Rednic „Iuda” la Dinamo: „Mai bine făceam ca Edi Iordănescu!”

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2019 20:18

Mircea Rednic a considerat drept „bâlci” varianta propusă de Ionuț Negoiță de a negocia vânzarea clubului Dinamo și a spus că nu-i va ierta pe cei considerați „Iuda” la club și nici pe Bogdan Bălănescu.

Mircea Rednic s-a împăcat, oficial, cu Mircea Lucescu, dar a anunțat că nu-i va ierta niciodată pe Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, pe care-i consideră vinovați de mazilirea lui. I-a numit „Iuda” pe cei ce l-au trădat de la club. „Puriul” are ofertă de la Al Fateh, din Arabia Saudită, are și posibilitatea de a se întoarce în Belgia, însă spune că nu e tentat acum de nicio propunere.

Cu Negoiță, cu Bălănescu niciodată n-o să mă împac. Să negociem în fața suporterilor? Sincer, ce e ăsta, bâlci? Așa se face o afacere? Eu pun condiții, nu el, că eu aș da banii! Nu va exista niciodată posibilitatea unei concilieri. Sper să ajungă să dea echipa pe un euro, cum voia Copos!

Da, momentan, sunt șomer, mă simt foarte bine, mai beau și o bericică. Oferte sunt. Am și din Belgia, foarte bună profesional și vreau să mă întorc acolo, am și din Golf, foarte bună financiar. Doar că eu nu vreau, momentan. Ar însemna să-i trădez pe suporterii dinamoviști, să spună, vezi Doamne!, că am cedat în fața lui Ionuț Negoiță. Cazul e închis, oferta aceea n-am luat-o în serios.

Mi-aș dori Dinamo să fie campioană iar, nu-i vreau răul! Când am revenit la echipă, am vorbit cu Bălănescu, cu David, am crezut că discut cu oameni corecți, dar m-am înșelat, am fost naiv. Mai bine făceam ca Edi Iordănescu, puneam o clauză de nu mă dădeai niciodată afară. Am mers pe încredere, ei s-au schimbat, am avut «Iuda» pe lângă noi, care au trădat ca să rămână în picioare", a declarat Rednic pentru GSP. 

„Am luat două loje la Național Arena, dar mi-am retras banii. Să găsească sponsori cei care sunt acum la echipă. Nu se face performanță doar cu jucători gratis, salarii mici, fără nimic la semnătură, fără sume de transfer, cum scotea unul capul era vândut la prima strigare”Mircea Rednic

„Rednic e un bun antrenor, sper să ajungă să aibă şi un foarte bun conducător, un patron de echipă. Trebuie mult entuziasm, trebuie multă forţă fizică, trebuie multă inteligenţă. Eu la 70 și ceva de ani ce să mai preiau?!”Mircea Lucescu

Citește și:

DINAMO // Claudiu Florică e în pole position să preia clubul » Detalii exclusive de la negocieri și când s-ar putea concretiza afacerea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
dvd1
dvd1  •  21 Iunie 2019, 10:38

B-ul

fairplayromania
fairplayromania  •  21 Iunie 2019, 01:33

*** si-pus parket pe pereţi ..... mai artist decît gigi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuba
babahuba  •  20 Iunie 2019, 23:18
Postat de tzusti_reloaded pe 20 Iunie 2019, 22:22

MUICAAAAA..CATA..T.. BAH TU CHIAR ESTI DINAMOVIST.?.MERI MAH LA PIPERA-CLINCENI..TE AI POTRIVI ACOLO..

Ala scrie dupa dictare de la RIN

Vezi toate comentariile (30)
Comentează