FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo poate realiza un transfer spectaculos datorită lui Miriuță

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 09:32

Valentin Costache a marcat golul care a stabilit scorul final în meciul câștigat cu Juventus București, scor 3-0, iar din tribune a fost urmărit de emisari din Bundesliga.

Mijlocașul de 19 ani a fost remarcat de un impresar neamț, prieten cu Miriuță, care vrea să-l transfere în prima ligă din Germania.

"E un prieten din Cottbus, lucrează pentru niște echipe, dar nu vă spun care. L-am invitat la jocul cu Juventus!", a spus Miriuță.

ORIGINAR DIN VIDELE

Costache s-a născut la 2 august 1998 în orașul Videle din județul Teleorman și are înălțimea de 1.75 m. Astfel, devine al doilea fotbalist născut în orășelul teleormănean care evoluează la nivel înalt, după legenda Stelei Costică Zamfir, care a bifat și 4 selecții la echipa națională.

100.000 €e cota de piață a lui Costache, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cobra_z
cobra_z  •  18 Octombrie 2017, 14:32

ma gandeam ca transferul spectaculos e pe directie inversa bundesliga -dinamo...ca ne vindem copiii pt bani nu mai e nici un secret sau ceva spectaculos din contra , e un obicei in Romania al familiilor sarace ,cum e fam lui negoita...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Octombrie 2017, 11:31

Costache mai are mult pana departe. Trebuie sa-si disciplineze jocul, sa elimine pripeala, sa capete consistenta. Orice transfer al lui, in acest moment, e o gluma.

tgrln
tgrln  •  18 Octombrie 2017, 10:30

Cum *** să-l vinzi pe Costache, la 19 ani?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close