FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 0-0

DINAMO - POLI IAȘI 0-0 // Flavius Stoican a scăpat de presiune, dar nu e sigur dacă rămâne la Iași: „Eu vreau mult mai mult, vreau trofee!”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 23:05

Dinamo și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 0-0. Flavius Stoican a scăpat de presiunea retrogradării, dar nu e sigur dacă va mai continua în Copou și din vară.

„Cred că toate echipele s-au gândit să fie foarte atente când au ajuns în play-out. Acum suntem descătușați și sper să fim mai dezinvolți în ultimele două meciuri. Dar nu vreau să fie doar plăcere. Fotbalul te pedepsește când nu ești atent.

A fost un campionat destul de dificil. Am avut câteva certuri, discuții, salarii neplătite la timp, peste care a trebuit să trecem. Am avut obiective îndrăznețe. Sunt omul care nu se plânge, nu căutam scuze. Am vorbit tot timpul despre câștigarea play-out-ului, nu despre retrogradare”, a declarat Stoican la TV Telekom Sport.

Întrebat dacă va mai continua la Poli Iași și din sezonul următor, Stoican a amânat verdictul: „Mai avem astea două meciuri, apoi vom pune pe hârtie tot ce vrem să facem. Eu îmi doresc mult mai mult. Vreau trofee, vreau să ne luptăm sus. Sunt multe de pus la punct, dar mă bucur că am scăat de griji”.

„Vreau să felicit oamenii care au grijă de gazonul stadionului Dinamo. Este probabil cel mai bun din țară”
Flavius Stoican, antrenor Poli Iași

„Şansele să rămân la Iaşi sunt destul de mici. Cu cei de la Craiova voi avea o discuţie zilele viitoare, voiam să mă concentrez pe ce am de făcut aici înainte să discut cu ei. Sper să lămuresc problema zilele viitoare, depinde ce vor dori şi ei. Eu mi-aş dori să mai joc în străinătate un an, doi, dar depinde foarte mult ce va fi la Craiova”
Florin Gardoş la TV Telekom Sport

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ieșenii s-au salvat matematic! Dinamoviștii pot fi egalați de formația lui Edi Iordănescu + Cum arată ACUM clasamentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează