FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // 3 concluzii după victoria lui Dinamo cu Poli Iași: cum s-au schimbat „câinii”, cine impresionează pe teren și cum arată defensiva

Mattia Montini // FOTO: Cristi Preda
Mattia Montini // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 21:58

Dinamo s-a impus pe teren propriu, 3-0 cu Poli Iași, în ultimul meci al etapei a 22-a din Liga 1.

Jucătorii lui Dinamo au făcut un meci excelent, arătând o organizare bună și un apetit ofensiv ridicat.

GSP.RO îți prezintă 3 concluzii după evoluția lui Dinamo contra lui Poli Iași

Din nou „câini”

Dinamo, așa cum Mircea Rednic a promis, a arătat o altă atitudine. Jucătorii lui Dinamo au fost mai agresivi decât în alte meeciuri, au făcut pressing constant și au arătat că își doresc să șteargă imaginea slabă din acest sezon. Dinamoviștii au alergat mult și s-au luptat pentru fiecare minge, spre bucuria fanilor.

4 galbeneau luat dinamoviștii: I. Filip, Klimavicius, R.Grigore, Nistor

Montini tot mai bun, Nistor peste tot

Atacantul italian Mattia Montini, 26 de ani, arată din ce în ce mai bine în ofensiva „câinilor”. Atacantul a marcat două goluri, în minutele 7 și 69, și a pus mereu pericol la poarta ieșenilor. Vârful are 6 goluri în acest sezon.

„Dinamo trebuie să semneze urgent prelungirea cu el. Poate vine o ofertă de la FCSB. Deja are 6 goluri”Claudiu Niculescu, fost atacant Dinamo

Mijlocașul Dan Nistor a arătat din nou că este cel mai bun jucător de la Dinamo. Căpitanul dinamovist a alergat pe întreg parcursul meciului, a recuperat multe mingi și a dat pase excelente către atacanți. 

2pase de gol a dat Nistor în Dinamo - Poli Iași 3-0

Defensiva mai bună

De la începutul acestui sezon, dinamoviștii au pierdut multe puncte din cauza gafelor din defensivă. La meciul cu Poli Iași, jucătorii dinamoviști s-au apărat mult mai bine. Fundașii au fost siguri în defensivă, nu s-au complicat și au câștigat duelurile cu adversarii. Linas Klimavicius și Ricardo Grigore, cei doi fundași centrali, s-au mișcat bine și i-au blocat aproape de fiecare dată pe ieșeni.

34 de goluri a încasat Dinamo în acest sezon

4 meciuri fără gol primit are Dinamo în mandatul lui Rednic

Citește și:

Analiză GSP: Din 7 nou-veniți folosiți de Mircea Rednic, doi s-au remarcat! Cum a arătat jocul noilor „câini”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
caminero
caminero  •  04 Februarie 2019, 22:19

Montini are ȘASE goluri, nu 5!! Unul cu Viitorul în deplasare, tripla cu Craiova acasă și 2 astăzi. Total: ȘASE!

comedy.central
comedy.central  •  05 Februarie 2019, 08:25

Pepsi. Da "corectule" va luati toti dupa aberatiile caraghioase ale lui Craciunescu care ati vazut cum a facut praf pe Dinamo in meciul celebru cu steaua pe ghencea cand mai avea putin si scotea toata echipa lui Dinamo pe tusa!? Omul asta bate campii! In Anglia ar fi trebuit sa se inchida ccampionatul dupa mintea lui! Hai fugi la gigi sa-ti explice el fotbalul de cumetrie!

lapusneanul
lapusneanul  •  04 Februarie 2019, 22:18

nenea alex, montini are sase goluri...a marcat cu viitorul, 3 cu craiova si doua astazi...stiu ca o sa modifici si o sa taci ca ala in papusoi..:)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează