FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 0-0

DINAMO - POLI IAȘI 0-0 // VIDEO+FOTO Ieșenii s-au salvat matematic! Dinamoviștii pot fi egalați joi de formația lui Edi Iordănescu + Cum arată ACUM clasamentul

FOTO: Cristi Preda +9   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 22:58

Dinamo și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa cu numărul 11 a play-out-ului.

Jucat în fața a 1.150 de suporteri, meciul nu a fost unul atât de închis pe cât o arată scorul. Arma preferată a elevilor lui Rednic și Stoican a fost șutul de la distanță. Niciunul nu și-a atins însă ținta, așa că presiunea a fost aruncată asupra „centralului” Adrian Cojocaru.

Dinamoviștii au cerut de două penalty, ambele după faze în care Mihăescu și-a deviat mingea în mână, în minutele 29 și 83.

O situație asemănătoare a existat și în careul dinamoviștilor, când Dussaut și-a degajat mingea în braț.

Vezi AICI video de la meci

Dinamo rămâne lider în play-out, cu 42 de puncte, dar poate fi egalată de Gaz Metan, dacă medieșenii se impun mâine contra celor din Voluntari. Poli Iași e pe locul patru în play-out, ajunge la 31 de puncte și scapă matematic de retrogradare.

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Dinamo - Poli Iași 0-0, desfășurarea liveTEXT:

Vezi AICI statistici

S-a terminat meciul: Dinamo - Poli Iași 0-0!
min. 86:
Daniel Popa reia elegant de la marginea careului de 16 metri, puțin peste poartă. Portarul ieșenilor vede cartonașul galben pentru proteste.
min. 83:
Mihăescu e aproape să o comită. Pentru a doua oară în acest meci, tentativa lui de respingere a mingii se oprește în mână.
min. 81:
Sanoh acoperă bine mingea, dar șutul său nu găsește spațiul porții.
min. 74:
Daniel Popa scapă singur cu Mino Peralta. Portarul ieșenilor iese inspirat, dar respinge doar până la Sorescu. Tentativa de lob eșuează, iar Nistor încheie faza cu un șut plasat.
min. 70:
Se joacă cu garda jos! Platini șutează puternic din careul de 16 metri, puțin peste poartă. Mandanda repune rapid, iar Filip își încearcă la rândul său șansa cu o execuție de la distanță.
min. 66:
Laurențiu Rus centrează din flancul drept. Dussaut își respinge mingea în mână, ieșenii cer penalty, dar jocul e lăsat să meargă.
min. 64:
Filipe Nascimento vede cartonașul galben după un schimb de replici cu arbitrul Adrian Cojocaru.
min. 60:
Ricardo Grigore reia cu capul o minge venită de la Dan Nistor, din lovitură liberă. Mingea se scurge puțin pe lângă poartă.
min. 48:
Dussaut centrează periculos, cu mult efect. Christovao nu reușește să devieze.

A început repriza secundă!

1.150 de spectatoriau asistat la meciul dintre Dinamo și Poli Iași

S-a terminat prima repriză! 

min. 45: Platini pătrunde în careul dinamoviștilor, îl depășește și pe Mandanda, dar își închide unghiul și nu mai izbutește să trimită spre poartă.
min. 39:
Dan Nistor lovește bara, aproape de vinclu, cu un șut puternic de la 10 metri.
min. 28:
Dinamoviștii cer penalty la un posibil henț comis de Mihăescu. Arbitrul lasă jocul să meargă. Gardoș intră în locul lui Mihalache la oaspeți. 
min. 19:
Dan Nistor vede cartonașul galben pentru un fault dur, din spate, asupra lui Patrick Petre.
min. 13:
Ricardo Grigore șutează puternic de la peste 25 de metri. Mingea e deviată de un apărător câțiva centimetri pe lângă poartă. 
min. 12:
Arbitrul Adrian Cojocaru e obligat să fluiere des. Jucătorii ambelor formații au un start nervos de meci.
min. 11:
Parfait Mandanda reține șutul expediat de Platini din interiorul careului de 16 metri.
min. 8:
Dinamo controlează jocul la mijlocul terenului, fără a-și crea vreo șansă importantă de gol. 

A început partida!

Dinamo: Mandanda - Dussaut, D. Ciobotariu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Papazoglou
Rezerve: I. Muțiu - I. Șerban, I. Filip, F. Mallo, Kabashi, Christovao, D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic

Poli Iași: Peralta - L. Rus, Mihalache, Frăsinescu, Bădic - Cioinac, Qaka, Nascimento - Platini, Garros, P. Petre
Rezerve: D. Rusu - Sanoh, Bosoi, Zaharia, Gardoș, Mihăescu, Panțîru
Antrenor: Flavius Stoican

Arbitru: Adrian Cojocaru (Galați) / Asistenți: Marius Marchidanu (Brăila) și Daniel Hulubei (Vaslui)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
2036290743290484
Ion Marin  •  23 Mai 2019, 14:37

Aseara , meci de doi lei , cu jucatori de doi bani, cu care nu poti face performanta, care in loc sa joace inainte, joaca mingea inapoi,.Cred ca daca Halagian era antrenorul echipei , pe jumatate din echipa ii lua la bataie.Un jos mosesc , static , care nu numai te enerva te si adormea.Cum sa vina suporterii , la meci , ce sa faca , ce sa vada , sa doarma la Stadionul Dinamo , MAI BINE NU DORM ACASA.Un Filip idiot , un altul la fel si tot la fel, ce sa faci cu oamenii astia fara creier, unde poti ajunge cu ei , decat sa te bati la retrogradare?I-am spus si "marelui " antrenor Bratu anul trecut cand era pe cai mari si nu m a ascultat.Noroc cu David , ca a invatat sa conduca si l a impus pe Rednic, ca altfel anul asta eram in B.CAND A DEVENIT CONDUCATOR DAVID A PLECAT.Dinamo , ca si toata societatea romaneasca are nevoie de o restructurare prin aducerea la nivel de conducere la toate nivelele, a profesionistilor a competentilor , nu a boschetarilor.Atentie Mircea Rednic ,ca si Cornel Dinu , tu si multi altii ati cladit spiritul lui Dinamo, si voi si altii ca, Tiriac ,Lucescu , etc.aveti obligatii morale fata de acest club , strangeti randurile si nu l lasati sa moara!La anul daca o sa jucati asa pe 23 August , va fi SINISTRU.

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Mai 2019, 06:56
Postat de alan24 pe 22 Mai 2019, 22:45

Cornel Dinu chiar a fost un fotbalist colosal. A castigat de trei ori titlul de fotbalist al anului..si asta intr o perioada cand , chiar trebuia sa fii colosal sa castigi un titlu de genul, ptr ca aveam fotbalisti foarte buni.

Mai baiete , in perioada aceia , erau cel putin 30 de fotbalisti mai buni ca el , care n-au luat titlul ala de care spui !! Si-ti dau un exemplu chiar de la dinamo din curte , care n-a luat nici un titlu : Radu Nunweiller ! In perioada lui , numai la Rapid erau cel putin 5 fobalisti care ar fi avut tot dreptul la titlul ala !! Dar de : Dinu , dinamo , securitatea , imbarligator etc , etc !!

847153178690789
Ticu Troya  •  23 Mai 2019, 06:43
Postat de sala_dalles pe 22 Mai 2019, 21:22

Jocul urit practicat de rednic si datorita valorii modeste a lotului indeparteaza fanii de stadion !

,,Din cauza'' valorii modeste !

Vezi toate comentariile (56)
Comentează