FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cum își prezintă Dinamo noul jucător: „Promite o prestație solidă” » „Câinii” anunță când debutează

Domagoj Pavicic, sursa: Facebook Dinamo București
Domagoj Pavicic, sursa: Facebook Dinamo București

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 21:49 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 22:22

Dinamo a transferat patru jucători în această perioadă de mercato pentru a încerca să evite retrogradarea. Darko Velkovski, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și Eddy Gnahore au fost aduși prin intermediul antrenorului Zeljko Kopic.

Domagoj Pavicic (29 de ani) a jucat ultima dată pentru Aris Salonic și are 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Victor Angelescu confirmă GSP: „Da, îl dorim! Dacă Horațiu pleacă, într-un timp foarte scurt aducem portar”
RAPID
Victor Angelescu confirmă GSP: „Da, îl dorim! Dacă Horațiu pleacă, într-un timp foarte scurt aducem portar”

Pavicic debutează cu Petrolul » Anunțul făcut de Dinamo

Clubul Dinamo și-a prezentat noul jucător prin intermediul rețelelor de socializare și a oferit un indiciu destul de clar: Pavicic debutează în meciul cu Petrolul!

„Domagoj Pavičić turează motoarele pentru meciul cu Petrolul! Promite o prestație solidă la primul meci oficial în tricoul lui Dinamo. Mergem la Ploiești!”

Cum își prezintă Dinamo noul jucător: „Promite o prestație solidă” » „Câinii” anunță când debutează
Domagoj Pavicic, sursa: Facebook Dinamo București

Cine e Domagoj Pavicic, noul jucător de la Dinamo

Domagoj Pavicic vine de la Aris Salonic, pentru care a jucat 6 meciuri în acest sezon, două în campionat și 4 în preliminariile Conference League. Ultimul lui meci a fost pe 3 septembrie 2023, când a intrat în prelungirile partidei cu Asteras, scor 3-2. De atunci, a fost rezervă neutilizată de două ori, iar de alte 14 nu a fost inclus în lot.

Pavicic e cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt, însă e în scădere. Cota cea mai mare pe care a atins-o a fost de 2,25 milioane de euro, în 2019, când era la Rijeka. Pavicic poate juca oriunde la mijlocul terenului, și în fața apărării, dar și inter. El va face, cel mai probabil, pereche cu Ilic la mijlocul lui Dinamo. „Câinii” vor avea, astfel, doi croați în centrul de greutate al echipei.

Două sezoane la rând pe care Domagoj Pavicic dorește să le uite

Recomandat cu calități deosebite ca mijlocaș central, capabil să facă ambele faze, Domagoj Pavicic a jucat foarte puțin în ultimele două sezoane. Și acesta este un motiv pentru care Dinamo și Kopic l-au convins să vină să semneze cu „câinii". Altfel, ar fi fost mai greu ca el să accepte propunerea roș-albilor.

  • În ediția 2022/2023, croatul a evoluat pentru Konyaspor, în prima ligă din Turcia. A adunat doar 12 partide, 7 în SuperLiga, alte trei în preliminariile cupelor europene și două în Cupă. În medie - 31 de minute per meci. Extrem de puțin pentru un jucător ce ajunsese în Turcia cu o cotă de 2 milioane de euro, pe transfermarkt.
  • În ediția 2023/2024, fotbalistul a trecut în Grecia, la Aris Salonic. A strâns doar șase meciuri acolo. În campionat, 15 minute în două meciuri. Alte patru prezențe în preliminariile Conference League, în total 91 de minute.

Acum, croatul vine la București să-și dea un restart în carieră după ce a cucerit 8 trofee cu Dinamo Zagreb, dintre care 4 campionate!

VIDEO. Christian Ilic, despre viața din România: ”În Austria sunt ca niște roboți, nu sunt precum românii. Ar trebui să fiți în Schengen!”

Citește și alte știri:

Lăcătuș a identificat o problemă la strategia FCSB: „Sunt curios. Ce se va întâmpla atunci?”

A lăsat România pentru prima ligă din Ungaria » A fost prezentat și va încasa cel mai mare salariu din carieră

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  19 Ianuarie 2024, 10:33

Dobrodosli Pave!Chiar daca intra titular,nu va ,,duce"90 de min.oricum va fi decisiv la mijloc,cred ca-l schimba Zeli prin min.70,la scorul de 2-0,pentru Dinamo...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează