FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rufo Collado, prima reacție după dezvăluirile GSP: „Am venit într-o țară complicată, toți încearcă să ne destabilizeze”

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, neagă orice legătură cu Cristi Borcea și dă în continuare asigurări că totul decurge conform planului. +20   FOTO
Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, neagă orice legătură cu Cristi Borcea și dă în continuare asigurări că totul decurge conform planului.

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 20:23 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 20:54

Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo, neagă orice legătură cu Cristi Borcea și dă în continuare asigurări că totul decurge conform planului. 

Fanii lui Dinamo sunt tot mai sceptici în privința capacității lui Pablo Cortacero de a finanța clubul. Rufo Collado continuă să aibă un discurs optimist, în ciuda restanțelor neachitate. Directorul sportiv al „câinilor” spune că nu l-a întâlnit niciodată pe Cristi Borcea.

Rufo Collado: „Nu îl cunoaștem pe Borcea!”

„Am venit într-o țară foarte complicată, am format un lot puternic și vă garantez că echipa va crește. Toți încearcă să ne destabilizeze, inclusiv înainte de meciuri, dar noi suntem liniștiți și ne vedem de drumul nostru. Până la urmă își va da toată lumea seama că este un proiect serios aici și nimic ascuns. Datorită contactelor pe care le am în toată lumea putem ajuta Dinamo. 

Dar nici eu, nici Pablo și niciunul dintre cunoscuții mei nu-l cunosc pe Borcea. N-avem nicio legătură cu el. Firma pe care am avut-o nu era fantomă, era 100% legală și a ajutat mulți copii. Avem conexiuni la nivel mondial pe care le folosim doar în interesul lui Dinamo, pentru a face o echipă și mai puternică. În rest, totul mi se pare doar un circ mediatic”, a declarat Collado pentru doardinamo.ro. 

VIDEO. Spaniolii de la Dinamo au vrut să închirieze birouri de la Marica: „Mi-au spus că o să mă caute să semnăm”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, pe drumuri: se mai mută la noul sediu? Contractul nu e semnat și se lucrează de pe teren!

„Eminența cenușie” a proiectului „Nuevo Dinamo” nu mai este interesată de club + Reacție dură: „Haită de haimanale”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (24)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  26 Octombrie 2020, 21:07

E foarte complicata mai ales ca lumea din țara asta s-a cam saturat de promisiuni neonorate, de minciuni și de șmecherie. Un investitor serios cunoaște aceste “probleme” înainte sa vina sa facă o biserica creștina la Mecca. Aici ajungem când așteptăm de la alții sa vina sa ne spună cum sa facem apa calda. Trebuie sa facem curățenie in sufletele și mintea noastră, sa ne punem mintea la contribuție și sa facem ceea ce trebuie chiar dacă este greu. Nu suntem nici mai prosti și nici mai deștepți ca alții din lumea asta, e vorba de o mentalitate serioasă și anume ca Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă in traista.

dvd1
dvd1  •  27 Octombrie 2020, 04:21

s-a terminat cu Dinamo. Nu apuca anul nou. Atita e de zis

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  26 Octombrie 2020, 21:25

Dupa ce aduci toti somerii din Spania si-i momesti cu salarii de lux ca sa mimeze fotbalul in amaratul nostru de campionat, ti se pare ca tara in care ai venit e complicata sau tu esti din alt film? Ceva in genul in care vrei sa-ti faci o masina si mergi la dezmembrari si iei piese uzate de diferite marci. Le asamblezi cumva dar la final totul este un fiasco. Si atunci nu esti suparat pe tine ci pe tara in care este piata de rable. Complicat, foarte complicat!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează