FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV A venit replica lui Dinamo în scandalul biletelor cu Rapid, după acuzațiile și ironiile peluzei alb-vișinii

Suporterii rapidiști au amenințat că vor boicota derby-ul cu Dinamo / foto: Arhivă GSP +5   FOTO
Suporterii rapidiști au amenințat că vor boicota derby-ul cu Dinamo / foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 18:11 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 21:29

A venit poziția oficială a lui Dinamo, după acuzațiile galeriei rapidiste și tirada declanșată de Liviu Ungurean, liderul peluzei giuleștenilor. Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, spune că decizia în privința numărului de bilete alocate oaspeților stă în mâinile peluzelor dinamoviste și nu depinde de club. 

Cu trei zile înaintea derby-ului Dinamo - Rapid, programat sâmbătă pe Arena Națională, cu roș-albii în calitate de organizatori, continuă saga declanșată de suporterii celor două rivale. Mai devreme, giuleștenii au amenințat că vor boicota partida, nemulțumiți că omologii de la Dinamo le-au alocat doar 2.800 de bilete, la inelul 3 de pe cel mai mare stadion al țării.

Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”
DINAMO - RAPID
Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”

Andrei Nicolescu, reacție după tirada lui „Bocciu”: „Nu există un acord între galerii!”

Contactat de GSP.ro, Andrei Nicolescu, numărul unu din conducerea penultimei clasate, a explicat că nu oamenii din conducerea lui Dinamo stabilesc numărul de bilete emise rapidiștilor, ci o convenție încheiată între galerii. Momentan, cei din PCH și Sud Dinamo nu și-ar fi dat acordul asupra numărului de bilete acordate rivalilor din Giulești. 

„Eu n-am nicio problemă să le dau 5.000, 7.000, oricâte, dar galeriile trebuie să se înțeleagă între ele. Deocamdată, la nivel de galerie nu există un acord între Sud și PCH apropo de numărul de bilete pe care ei să le primească.

Atât timp cât nu există acest acord, eu nu pot să mă pun împotriva suporterilor noștri. Dacă au o convenție între galerii, eu n-am nicio problemă, le dau și 7.000, adică toată peluza.” 

Urmează o discuție decisivă! „Dacă există o convenție, le dau și toată peluza”

Nicolescu a continuat:

Înțeleg că mai este o discuție în seara aceasta, dar nu pot eu să interferez, e foarte important ca ei, împreună, să ia o decizie

Noi o să respectăm decizia lor, iar suporterii rapidiști vor primi ori numărul legal de bilete, cum prevede regulamentul, ori conform convenției făcute între galerii”, a precizat Andrei Nicolescu, în dialogul purtat cu GSP.ro. 

[Andrei Nicolescu, despre ironia lui „Bocciu”]: „A încercat să fie spiritual, el abia așteaptă să vină pe Arena Națională, sunt convins. Dar e treaba lui, nu comentez declarațiile”. 

Rapidiștii bănuiesc că suporterii „câinilor” ar plănui o răzbunare față de situația din tur, când PCH nu a putut afișa scenografia la meciul din Giulești. Însă decizia de atunci a aparținut Jandarmeriei, nu clubului alb-vișiniu! Dinamoviștii plănuiau să pună în scenă o operă încărcată de semnificații rasiste.

Scenografia cu tentă rasistă cu care dinamoviștii voiau să intre în Giulești / Sursă foto: Facebook
Scenografia cu tentă rasistă cu care dinamoviștii voiau să intre în Giulești / Sursă foto: Facebook
Anti-eroul Magneto, personajul fictiv de benzi desenate
Scenografia cu tentă rasistă cu care dinamoviștii voiau să intre în Giulești / Sursă foto: Facebook
Scenografia cu tentă rasistă cu care dinamoviștii voiau să intre în Giulești / Sursă foto: Facebook
+1 FOTO

Rapidiștii amenință că boicotează derby-ul cu Dinamo

Arena Națională va găzdui sâmbătă seară o confruntare istorică în fotbalul românesc: Dinamo-Rapid. Doar că scandalul a început astăzi, când suporterii giuleșteni au aflat că rivalii le-au alocat bilete la inelul 3 al stadionului.

Doar că înainte de deschiderea caselor și comercializarea tichetelor, suporterii au aflat că rivalii din Ștefan cel Mare le-au emis 2.800 de bilete pentru inelul 3 al stadionului.

A fost momentul în care liderul suporterilor rapidiști, Liviu Ungurean alias „Bocciu”, a reacționat și le-a cerut fanilor să nu cumpere niciun tichet și să boicoteze această confruntare.

„Ne-au promis 2.800 de bilete, dar cei de la Dinamo au considerat că trebuie să ne urce sus, la ultimul inel. Galeria Rapidului are tradiție, are istorie și vrem să fim respectați. La inelul 3 să meargă ei cu cățelușii lor de companie! Noi vom sta la un restaurant și vom urmări meciul fiecare cum poate”, a transmis Ungurean, într-un interviu acordat jurnalistei GSP Carmen Dumitru. 

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Rapidiștii boicotează derby-ul cu Dinamo! „Derby-urile lor sunt cu FC Pașcani, Bumbești Livezeni. Acolo să meargă ei cu cățelușii lor de companie”

Mica Unire » Suporterii a două rivale din Superligă s-au „înfrățit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
badeadorian
badeadorian  •  25 Ianuarie 2024, 17:46
Postat de rumunek pe 25 Ianuarie 2024, 09:39

O încercare penibilă de a “încinge” derby-ul prieteniei

Fugi cu targa ....

rumunek
rumunek  •  25 Ianuarie 2024, 09:39

O încercare penibilă de a “încinge” derby-ul prieteniei

mehigh_ms
mehigh_ms  •  25 Ianuarie 2024, 04:48
Postat de Barna pe 24 Ianuarie 2024, 21:32

Ce prostie fără margini! De ce n-ar lăsa 20.000 de rapidiști pe un stadion de 50.000? Dovada nivelului intelectual al celor din galerii sau conduceri!

eu asta nu am inteles.. cum naiba sa decida galeria numarul de locuri + inelul acordat!! atunci de ce " bip bip" mai exista conducere la dinamo?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează