FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, reunire cu porțile închise la Săftica! Florentin Matei este tot mai departe de Dinamo + Florin Bejan răspunde azi ofertei

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2019 13:11

Dinamo s-a reunit azi, la Săftica, sub comanda noului antrenor, Eugen Neagoe.

Jucătorii au făcut cunoștință cu noul tehnician, urmând ca vineri să facă vizita medicală și luni să plece în cantonamentul din Spania. Reunirea a fost închisă, fanii și presa nevând acces în bază.

dinamo

Azi primesc răspuns de la Florin Bejan

Fundașul central Florin Bejan, 28 de ani, va da azi un răspuns dinamoviștilor.

El a negociat în ultimele zile, cerând un salariu considerabil pentru Dinamo, 8.000 de euro pe lună. Jucătorul și-a terminat contractul cu Astra și este dorit cu insistență de conducere. Acesta mai are și varianta Sepsi, fiind propus la clubul din Sf. Gheorghe.

Florentin Matei tot mai departe de Dinamo

Florentin Matei, 26 de ani, era lovitura verii pe care o pregăteau cei de la Dinamo. Fostul mijlocaș de la FCSB a negociat cu Dinamo, dar are șanse mici de a ajunge la echipa alb-roșie.

florentin matei fcsb

Matei este dorit de Astra, Gaz Metan Mediaș și o echipă din Emiratele Arabe Unite, Dinamo fiind în acest moment a patra soluție.

Cei de la Astra, club la care a avut evoluții bune în trecut, îi pot satisface pretențiile salariale, dar jucătorul este tentat și de Gaz Metan, unde ar lucra din nou cu Edi Iordănescu.

1.000.000 €este cota lui Florentin Matei, potrivit transfermarkt

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo mai renunță la un jucător! Eugen Neagoe nu mai contează pe Simon Zenke, jucător adus de Mircea Rednic: „E vorba de bani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Iunie 2019, 22:49
Postat de serg_iordan pe 17 Iunie 2019, 17:38

Ce a făcut cu alibec?

prima data si a batut joc de el,iar acum 1 an ,l a lasat pe maestrul dica sa o faca

corvinul21
corvinul21  •  17 Iunie 2019, 21:44

Doar atat ??

103218647204174
Robokup Doru  •  17 Iunie 2019, 18:29
Postat de rares_ciontoiu pe 17 Iunie 2019, 14:14

Dinamo nu are nevoie de Bejan si de Florentin Matei. Primul e de o valoare discutabila, iar al doilea un mercenar interesat doar de bani si prea putin de fotbal.

Daca ...Florentin Matei ajunge la Dinamo și sunt gestionate bine calitățile lui EL poate fi vândut la iarna cu peste 2 milioane de euro

Vezi toate comentariile (15)
Comentează