FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație jenantă la Dinamo! Cum i-au „mulțumit” spaniolii salvatorului Mulțescu

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 13:06 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 21:46

Situația financiară la Dinamo a devenit un subiect mai popular decât cele 5 puncte din clasament, după 8 runde, ce plasează „haita" din nou în zona retrogradării, cu care roș-albii au cochetat începând din primăvară și până în prezent.

Dinamo a schimbat acționariatul majoritar, Ionuț Negoiță / George Drăghia (în acte acesta din urmă era patron. El deţine, printre altele, un coafor) cu Pablo Cortacero / Benel International (un fond de investiții "fantomă"), însă dinamoviștii s-au confruntat cu episoade jenante.

Dinamo și-a schimbat șefii, dar năravurile ba!

Cosmin Contra a ieșit cu tupeu la înaintare și a povestit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu" de la GSP cu ce probleme financiare se confruntă roș-albii. A relatat cum a decurs relația personală cu spaniolii, ce proiect grandios i s-a propus - 10 milioane de euro buget în primul an -, dar el nu și-a încasat niciun ban, la fel ca mulți alți angajați.

Sursele GSP.RO, confirmate de diverși oficiali, afirmă că atmosfera s-a deteriorat în ultima săptămână după ce s-au făcut câteva plăți la club după încasarea celor 230.000 de euro din drepturile TV. Mai exact s-au plătit doar anumiți angajați. Și mai exact cei apropiați de managementul spaniol, adică ibericii, în detrimentul multor români!

 Totuși, cu toate că este un om important al proiectului „Nuevo Dinamo", Cosmin Contra n-a prins lista cu cei ce și-au încasat măcar o parte din bani. Și-au luat salariile ibericii de la club, inclusiv antrenorul cu portarii Leo Fuentes, un apropiat al lui Pablo Cortacero și Rufo Collado. 

„Este jenant și periculos să faci astfel de diferențieri, mai ales că lumea vorbește. Atmosfera chiar s-a stricat. Una e să ai restanțe, cu toții, alta să plătești preferențial atunci când vin banii", au declarat dinamoviștii.

Așa i-au mulțumit salvatorului Mulțescu

Culmea culmilor: pe Gigi Mulțescu, „SMURD"-ul care a salvat Dinamo la finele sezonului trecut, nu ar fi dorit să-l plătească deloc acum, ci să-l amâne. Au intervenit „câinii" vechi din club și-au insistat pe lângă reprezentanții managementului iberic să se achite față de antrenorul de 68 de ani, care a fost păstrat ca manager în cadrul grupării.

„V-ați folosit de imaginea și de faptul că a salvat echipa, iar acum îl tratați astfel? E bătaie de joc", au insistat oficialii care încă așteaptă să vadă dacă se vor muta în birourile de pe Calea Dorobanților, semnarea actelor de închiriere fiind în stand by. Surpriză: Mulțescu a primit o parte din suma cuvenită, aproape jumătate din cuantumul unui salariu!

4 milioanede euro este cuantumul datoriilor clubului în acest moment

150.000 de euroeste cuantumul unei datorii pe care Cortacero trebuia să i-o achite lui Negoiță în octombrie, plată ce a fost amânată în baza unei înțelegeri

600.000 de euroeste suma investită/creditată de spanioli la Dinamo, până acum, aproximativ egală cu cea pe care suporterii-acționari din DDB au implicat-o în primăvară la club

400.000 de euro de împărțit la Dinamo

Informațiile privind suma pe care Pablo Cortacero trebuia să o vireze clubului sunt contradictorii. Cert este că până la milioanele promise de omul de afaceri, a transmis la București că va umple contul lui Dinamo cu 400.000 de euro. Primele detalii au apărut ieri, că a trimis banii și până seara vor fi vizibili în cont. Apoi, azi dimineață, oficialii grupării au spus că suma ar exista în contul grupării și urmează să se decidă în cel mai scurt timp ce plăți se fac. Unii jucători și-au primit un salariu zilele trecute, după tranșa din drepturile TV, pentru a mai liniști atmosfera în echipă! Ceilalți așteaptă să vadă până la finele săptămânii.

Contra: „Eu l-am cunoscut pe ortacero când am ajuns la București ca să semnez cu Dinamo. Nu știu dacă are bani"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Șefii lui Dinamo sunt criticați vehement de o legendă: „Nu au nimic! O să ceară bani de avion ca să plece”

EXCLUSIV Cosmin Contra: „Dacă eu nu-mi asum vina pentru ceea ce se întâmplă la echipă, ar însemna că sunt ipocrit!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
88gore88
88gore88  •  30 Octombrie 2020, 09:41

Cata frustrare in acest articol.Chiar crezi ca suntem atat de inculti sa nu ne dam seama ca este o propaganda ordinara?Ex:"Negoita asociat cu Draghia ,care are printre alte afaceri si un coafor"..."Contracero /Benel -fond de investitii fantoma"...„V-ați folosit de imaginea și de faptul că a salvat echipa, iar acum îl tratați astfel? E bătaie de joc,au insistat oficialii...:))"..."Așa i-au mulțumit salvatorului Mulțescu"...etc....SLAB,jurnalism de 2020!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  29 Octombrie 2020, 22:48
Postat de steauaeuna pe 29 Octombrie 2020, 19:48

Imi pare rau dar e de rau...rau rau de tot. Iar vine insolventa si iar va scapam noi, statul de datorii...milogilor...

Tu fiind statul sau staul?

creeperno
creeperno  •  29 Octombrie 2020, 22:43

Va primi restul de salariu dupa ce-l inlocuieste pe cosmin impotriva

Vezi toate comentariile (92)
Comentează