FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV DDB s-a lovit de zid! Planul lui Mario Nicolae e imposibil de aplicat în realitate » Ultima soluție: să fie vândut Anton

Paul Anton nu mai acceptă reduceri salariale // foto: Imago
Paul Anton nu mai acceptă reduceri salariale // foto: Imago

Articol de , , - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 18:03 / Actualizat miercuri, 09 iunie 2021 18:19

Conducerea DDB a purtat negocieri cu jucătorii lui Dinamo pentru noi reduceri salariale. Fotbaliștii nu mai acceptă să piardă niciun euro și astfel păstrează costurile la un nivel imens pentru un club care luptă să supraviețuiască.

Planul pe care-l anunțase directorul sportiv Marius Nicolae, cu reducerea cheltuielilor la minimum, e imposibil de aplicat în realitate. Nicolae vorbise despre un plafon salarial cu maximum 5.000 de euro lunar pentru un titular.

Dinamo, echipă de play-out cu salarii de titlu

Reprezentanții asociației „Doar Dinamo București” au discutat cu jucătorii în zilele acestea și le-au propus noi scăderi salariale. Concluzia: nimeni nu mai e de acord să renunțe la vreun ban!

Fabbrini constituie „piatra” cea mai grea agățată de bugetul roș-albilor. Italianul avea, în stagiunea trecută, un salariu de 17.000 de euro lunar. A acceptat o reducere, pentru prima jumătate a acestui an, până la 10.000 de euro pe lună.

„Discountul” a expirat și italianul va fi plătit de acum înainte cu 18.000 de euro lunar. Contractul lui cu Dinamo prevedea majorarea salariului cu o mie de euro față de remunerația trecută. Salariul e unul imens față de nivelul economic din tot campionatul, nu doar dacă-l raportăm la situația disperată în care se găsesc „câinii”.

O soluție: să fie vândut Anton

Fabbrini a căpătat venitul acesta într-un mod onest, în negocieri, și îl are asigurat, conform contractului, pentru încă 12 luni de-acum înainte. Clubul e obligat să-l plătească, altfel ar risca să fie depunctat dacă italianul ar depune un memoriu la FIFA.

Diego nu e singurul căruia conducerea spera să-i scadă salariul. Paul Anton, cu 11.000 de euro lunar, nu mai acceptă nici el vreo reducere. El a fost deja de acord cu o scădere, de la 35.000 de euro, cât îi promiseseră Cortacero și oamenii lui atunci când l-au convins să refuze o propunere de la CFR Cluj ca să se întoarcă în Ștefan cel Mare. 

De salariul lui Anton, roș-albii ar putea să scape dacă vor reuși să vândă jucătorul. Paul e printre mijlocașii cel mai bine cotați din tot campionatul, deci ar fi posibil să atragă o ofertă convenabilă.

Ioan Andone îl propune pe Anton și ca titular în echipa națională: „Dacă aș fi selecționer, eu aș folosi doi mijlocași defensivi, nu doar unul! Paul Anton și Bordeianu ar fi cei mai potriviți. Ei nu pasează la fel de bine ca Răzvan Marin, dar sunt cu mult mai utili pentru faza defensivă”.

35 de meciuria jucat Fabbrini în acest sezon din Liga 1 și a marcat un singur gol. Anton a evoluat în 30 de partide și a înscris de 5 ori

VIDEO. Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Tensiuni la Dinamo » Clubul visează euro, jucătorii să plece gratis

Refuzuri pe linie pentru DDB! 3 nume importante nu au vrut să vină la Dinamo

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ticbic
ticbic  •  09 Iunie 2021, 20:32

Eu nu stiu cum de un astfel de club a obtinut licenta pemtru a activa in sezonul urmator in Liga I profesionista din Romania...

17nentori_17nimeni
17nentori_17nimeni  •  09 Iunie 2021, 19:45

Stati linistiti inca avem solutii de exemplu putem vinde bilete virtuale pentru CL sau pentru liga bogatilor pentru urmatorul film Matrix sau Indiana Jones.

fotbal7
fotbal7  •  09 Iunie 2021, 19:20

Eu nu ştiu cum a scăpat Dinamo de retrogradare.Adică ştiu cum,cu veniRea lui UHRIN,pentru că ECHIPA E FOARTE SLABĂ.Iaşiul şi Hermanstadt-ul aveau jucători mult mai buni.IATĂ CE ÎNSEAMNĂ UN ANTRENOR BUN,te scapă de retrogradare cu o echipă,să fiu sincer extrem de slabă!E bine că Dinamo,o echipă de tradiţie nu a retrogradat.Dar mă tem ca la anul-dacă nu se vor aduce măcar 4-5 jucători bunişori-echipa să nu retrogradeze

Vezi toate comentariile (7)
Comentează