FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Dinamo se mai desparte de un fotbalist, deși n-a bifat niciun transfer vara asta

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2017 13:04

Proaspăt revenit după un împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe, fundașul stânga dinamovist Vlad Olteanu (21 de ani) va fi împrumutat din nou, de data aceasta la FC Voluntari.

Crescut de academia celor de la FC Brașov, Olteanu a ajuns la Dinamo în iarna lui 2016 și a jucat 17 meciuri în tricoul "câinilor" înainte de a fi împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, la începutul acestui an. 

Fundașul a obținut promovarea și a revenit pentru câteva zile în cantonamentul dinamoviștilor, dar se va alătura lotului celor de la Voluntari în următorul sezon.

Olteanu nu a fost folosit deloc de Contra în cele două amicale disputate de Dinamo în cantonamentul din Slovenia.

Dinamo s-a despărțit de 5 fotbaliști în această vară, fără a bifa însă vreun transfer. 

200.000 €este cota lui Vlad Olteanu pe site-ul transfermarkt.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
calinescu_
calinescu_  •  25 Iunie 2017, 21:47

INSEAMNA CA NU PLEACA STELIANO FILIP ...!!! VA MAI AMINTITI CUM FACEA STRAMBU : IL TINEA PE BANCA PE VALI LAZAR SI JUCA CU OLTEANU SI ROMARIO KORTOG, CARE AVEAU CONTRACT CU LUANA ....!!!! ASTA ERA STRAMBU ....!!!!!

1196706713778202
Adrian Ady  •  25 Iunie 2017, 18:38

Nu avea ce face cu el. Bine că l-a dat.

catalynn
catalynn  •  25 Iunie 2017, 17:00
Postat de sadiku pe 25 Iunie 2017, 16:30

tu stai sub managerul de raion :))))))))))))))))))))))) si injuri lumea .....apoi spui ca a fost o expresie =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cat de prost sa fii sa spui ''si eu sub tine'' =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

El nu înjura lumea bre! Are vise umede cu Palnie in fiecare noapte si a doua zi tine mortiș sa ne spuna si noua ce a visat. Da, stiu ca la prima vedere pare ca înjura, insa trebuie sa fim toleranți ca ne cearta Europa, ambasada Angliei, a Olandei nu mai zic .... Ce nu tolerez insa sunt fcsbistii si nici macar TASul nu ma poate obliga! :-)))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează