FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se vinde: "E un chilipir. Dă clubul pentru o cireadă de vaci!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 11:39

 Dumitru Dragomir e sigur că Dinamo se va vinde și face o dezvăluire-șoc despre Ionel Dănciulescu.

" Dinamo se va vinde. Se vinde la valoarea unei cirezi de vaci sau a 10 garsoniere mai în centrul orașului. Să dai 5 milioane pe un club de talia lui Dinamo e chilipir. 50 de milioane ar fi suma corectă. Totul este vânzare în lume, în afara familiei, țării și a prietenilor. Foame de bani și frica de faliment te fac să vinzi tot.

Inițiativa lui Dinu este foarte bună. Implicarea lui Dinu este o chestie de viitor. Eu am senzația că Dinamo va ajunge mai rău decât Rapidul.

Au luat o decizie bună cu numirea lui Dănciulescu în funcția de director general. Eu dacă eram la Ligă, Dănciulescu ar fi fost urmașul meu. El știe asta. Aș fi luat mandatul, apoi îl lăsam pe Dănciulescu să conducă. Aș fi declinat competențele", a declarat Dragomir la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Martie 2018, 02:04

Să dai 5 milioane pe un club de talia lui Dinamo e chilipir. 50 de milioane ar fi suma corectă. nea mitica te-ai cam ramolit...numai 50 de milioane ??? cel putin 500 de milioane !!! in rate si in programul prima rabla ! unora le place jazz-ul,altora hans christian mitica....nea mitica mai tare ca fratii grimm.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2018, 22:26
Postat de Romina Tudorache pe 24 Martie 2018, 17:26

Eu nu stiu ce vinde !!???? Jucatori nu are ,pamares nu are, stadion nu are, vanzari sau performante nu are ... Mitica care e militian , isi apara oamenii de unde s-a format , a invatat sa fure si sa insele , etc . Are suficienti bani !Dece dintre toti dinamovistii bogati nu sare nimeni la greu : Tiriac , Lucescu , Badea , etc , etc , ?

Romina, schimbă și tu poziția !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  24 Martie 2018, 22:25

Iar canalia asta involuată ??!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close