FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // Claudiu Niculescu are țelul lui: "Ăsta trebuie să fie principalul nostru obiectiv!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 22:21

Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe au terminat la egalitate, scor 0-0, în meciul de debut al etapei cu numărul 10 din Liga 1. Claudiu Niculescu e optimist în vederea șanselor de accedere în play-off. 

"În prima repriză a fost un meci anost, fără ocazii. Am făcut o schimbare la pauză, apoi am riscat, am introdus al doilea atacant. Ne-au pus probleme doar la câteva faze fixe. Eu încă stau să analizez jocul. Mă nemulțumește rezultatul. Jocul mi-a plăcut.

Cred că ne-a lipsit șansa. În repriza secundă am pus presiune pe adversar, au venit și ocaziile, dar nu am reușit să marcăm. Am avut agresivitate, dar nu am reușit să spargem defensiva lor. Avem mult de muncă. Trebuie să începem să câștigăm.

Singurul antrenament pe care l-am făcut a fost aseară. De săptămâna viitoare ne vom ocupa de lucrurile care nu merg. Eu am mare încredere. 

Am avut emoții să mă întorc aici, unde am creat mari performanțe. Am revăzut o parte dintre suporterii care mă încurajau și în perioada în care eram pe teren. Le promit că vom face orice pentru a reveni sus! Am trăit și eu astfel de perioade, în care suporterii se întorceau. Ăsta trebuie să fie obiectivul nostru, să readucem suporterii pe stadion", a declarat Niculescu la Look TV.

Vezi și: DINAMO - SEPSI // Conflictul Nistor - Bratu are urmări » Câți suporteri sunt prezenți ACUM pe arena din Ștefan cel Mare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  29 Septembrie 2018, 15:10

Dinamo are o asociatie de suporteri care vor ajuta echipa.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  29 Septembrie 2018, 15:08

Geo.b ori esti tim.pit ori fc5bist! Sa spui ca Dinamo are doar 1.500 de spectatori si sa insisti in ***.tia ta inseamna ca gandesti cu *** stang al lui gigi becali. Capisci!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Septembrie 2018, 10:02

Golofca şi mâine dă gol lui Sporting. Domnul Eftimie, fii om.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează