FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 0-0

DINAMO - SEPSI 0-0 // Hanca și omul adus de Bratu, cei mai slabi cu Sepsi » Ce notă a primit Claudiu Niculescu și cine a fost cel mai bun jucător de pe teren

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 09:09

Dinamo a făcut un nou pas greșit pe propriul teren în meciul din etapa a 10-a cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-0.

Cele două formații s-au anihilat reciproc și după 90 de minute tabela a rămas nemodificată. Cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul oaspeților, Roland Niczuly, 23 de ani, care a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

La polul opus, cei mai slabi jucători au meciului au fost dinamoviștii Sergiu Hanca și Armando Cooper, ultimul adus de Florin Bratu la echipă, notați cu 4.

În ceea ce privește banca tehnică, Eugen Neagoe a primit nota 7, în timp ce Claudiu Niculescu, omologul său, a fost notat cu 5.

Citește și: Dan Nistor, mesaj către contestatari + Ce spune despre Claudiu Niculescu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  29 Septembrie 2018, 16:25

dinamo are nevoie urgenta d 3 atacanti / c are are la ora actuala (moldoveanu si neicutescu sant mijlocasi) nu dant ptr dinamo !!!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  29 Septembrie 2018, 12:20

Ati numarat, din curiozitate, cati jucatori straini au evoluat in echipa lui Neagoe? Ei bine, 10 (zece!) din cei 14 jucatori au fost straini. Asa intelege sa "promoveze" aceasta Sepsi fotbalistii romani? Aceste echipe - alcatuite din reziduurile fotbalului strain - nu au nici o legatura cu promovarea jucatorului roman. De ce se incurajeaza, in continuare, aducerea de jucatori din Lumea a Treia? Cum ajutam fotbalul autohton?

calinescu_
calinescu_  •  29 Septembrie 2018, 11:36

AM SPUS SI O REPET , CLAUDIU ESTE MAI BUN CA BRATU, INSA NU ARE VALOARE DE DINAMO ....!!!! SINGURA MUTARE BUNA ESTE READUCEREA LUI MIRIUTZA CARE A DEMONSTRAT IN SCURTA PERIOADA , CA STIE SA CONSTRUIASCA .....!!!!!! ESTE O MUTARE CARE NU VA FACE ALTCEVA DECAT SA ADANCEASCA CRIZA SI SA CADEM DRAMATIC CATRE RETROGRADARE ....!!!!! PE HANCA ORI IL RETRAGI FUNDAS DREAPTA ORI II DAI DRUMUL ....!!!!! E ATAT DE SIMPLU FOTBALUL SI DIN PACATE FOARTE PUTINI ANTRENORI CEREBRALI .....!!!!! PACAT!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează