FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Sergiu Hanca a vorbit despre cei 3 ani la Dinamo și un posibil transfer la FCSB

Segiu Hanca a marcat 20 de goluri în 114 meciuri pentru Dinamo
Segiu Hanca a marcat 20 de goluri în 114 meciuri pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 20:38

Sergiu Hanca a plecat de la Dinamo la KS Cracovia, în prima ligă din Polonia. Mijlocașul de 26 de ani neagă însă vehement posibilitatea de a fi ajuns la marea rivală FCSB. 

„Eu nu ştiu nimic despre o ofertă de la FCSB. Nu am fost contactat nici de FCSB şi nici Dinamo nu mi-a propus așa ceva”, a spus Hanca.

Hanca: „Un an și jumătate am fost sus”

Fotbalistul a făcut și o scurtă radiografie a perioadei petrecute la Dinamo, în care a marcat 20 de goluri în 114 meciuri în toate competițiile.

"Dacă stau să fac o recapitulare, cred că au fost mai multe momente bune decât momente rele la Dinamo. Am avut şase luni de adaptare, colegii m-au primit bine, am avut şi rezultate cu Mircea Rednic atunci (n.r - în sezonul 2015-2016) Păcat că am pierdut acea finală de Cupă a României (n.r - la penașty-uri în fața CFR-ului) şi după aceea a urmat o perioadă fantastică, un an şi jumătate în care am fost sus din punct de vedere fotbalistic.

După aceea, randamentul meu nu a mai fost la fel, pentru că nici randamentul echipei nu a fost la fel de bun. Atât timp cât echipa a jucat bine şi eu am jucat bine”, a spus Hanca, la TV Telekom Sport. 

Vezi și: Sergiu Hanca, aroganță față de FCSB la despărțirea de Dinamo: „Singurul club care a ținut ștafeta în istorie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Ianuarie 2019, 16:47

Daca nu credeti , itrebati l pe TALPAN , ca va spune el.F.C.S BECALU, CU TOTI BANII si aroganta lui , cu toate diversiunile si marsaviile lui, el acum nu are ce sa va spuna , poate peste vreo 20 de ani , pentru ca 4 niciodata nu este egal cu 10. Bai baieti , sa va mai explic o data, vad ca n-ati inteles .Intr o balanta a rezultatelor, Dinamo Bucuresti este in fata Stelei cu 128 de titluri olimpice , 1031 titluri mondiale, cu 1282 titluri europene si cu 10 CUPE ALE CAMPIONILOR EUROPENI.Voi Steaua , nu vorbesc de F.C.S B, adica F.C.S.BECALI, aia cu Mimi Stoica si Becalu , nu au cu ce se lauda, ei sunt IN spatele UT-EI ARAD, ca rezultate.Voi Steaua sau C.C.A , SUNTETI DEPARTE DE CLUBUL DINAMO.Baieti consultati statisticile!De la 3 cupe ale campionilor europeni si o supercupa , bai fratilor , vorba lu" nea Mitica, pana la 10 , e cale lunga bai baieti.Inca o data , CIOCUL MIC!Va mai repet inca o data, cel mai galonat club din Romania , este Dinamo.Iar lui Hanca , i s a pus in spate, ceea ce nu a zis si nu a facut.Hanca este un baiat fin cu mult bun simt.

rocky2
rocky2  •  12 Ianuarie 2019, 12:55

Hanca nu a vorbit nimic de un transfer la provincialii fc fotbal club! Ziaristul nesemnat a inventat aceasta discutie pt trafic si atat!

ion_palnie
ion_palnie  •  12 Ianuarie 2019, 05:02
Postat de steaua_promoveaza pe 12 Ianuarie 2019, 01:19

Cum se face că toți sunt doriți de FC FCSB, dar nimeni nu semnează cu ilfovenii?

Oierul infractor viseaza numai fotbalisti si bani dar e prost de bubuie. Daca n-avea banii aia furati de la statul roman cu armata si au anrp era vai de mama lui de bisnitar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează