FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cazul ciudat al lui Andrei Sin: a semnat și cu Dinamo, și cu Sepsi?! » Comunicat oficial al clubului: „Vom lua măsurile care se impun”

Andrei Sin
Andrei Sin

Articol de , , - Publicat joi, 13 iunie 2019 15:48

Mijlocașul stânga Andrei Sin a ajuns în aceste zile subiect de dispută între Dinamo și Sepsi Sf. Gheorghe.

Andrei Sin, 27 de ani, care și-a terminat contractul cu Poli Iași, a semnat încă din luna mai un contract cu Sepsi, așa cum susține clubul printr-un comunicat emis azi.

„Clubul Sepsi OSK precizează că jucătorul Andrei Sin a semnat, în data de 22.05.2019, un contract valabil pe doi ani cu clubul nostru. Conform contractului în cauză, jucătorul este obligat să respecte cu stricteţe programul, principiile şi regulile de antrenament” comunicat Sepsi

La 3 săptămâni distanță, pe 10 iunie, Sin a fost prezentat pe site-ul oficial clubului.

sin

„Eu am vorbit cu Bokor și mi-a zis că băiatul a semnat de trei săptămâni. Nu stăm să facem poliție. Jucătorul ne-a mai cerut câteva zile de vacanță, a zis că se duce la mare. Mâine trebuie să se prezinte la antrenament. N-are cum să semneze cu două echipe în același timp, iar cu noi a semnat deja actele” Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi

A semnat și cu DinAmo?!

Problema e că Sin ar fi semnat și cu Dinamo, săptămâna trecută, așa cum asigură surse autorizate pentru GSP.ro. 

De aici și nevoia celor de la Sepsi de a-i atrage atenția lui Sin, printr-un comunicat oficial, să respecte înțelegerea cu ardelenii. „În caz contrar, clubul nostru va lua măsurile care se impun!”, avertizează șefii lui Sepsi astăzi. 

„Nu ne interesează ce e în ograda altor cluburi, ci doar ce e în curtea noastră. Sin e un jucător foarte bun, dar nu ne interesează și nici nu a semnat vreun document cu Dinamo”Florin Prunea pentru GSP.

În sezonul trecut, Sin a bifat 33 de meciuri la Poli Iași. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Viitorul, CS Otopeni, Calaltis, Delta Tulcea, CSU Craiova, Daco-Getica, Tărlungeni și ASA Tg. Mureș.

550.000 €este cota lui Andrei Sin, potrivit transfermarkt

Citește și:

EXCLUSIV Florentin Matei la Dinamo? „Câinii” pun la cale un transfer cu totul surprinzător + Prunea confirmă GSP: „Ne place Mrzljak”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
babahuda
babahuda  •  13 Iunie 2019, 18:37

daca a semnat cu Dinamo inseamna ca Sin a semnat o intelegere ,nu un contract ,un pre contractcare nu e valabil ..daca asa stau lucrurile ca a semnat cu Dinamo ,nu are ce repercusiuni sa aibe jucatorul ,Dinamo are cel mai bun om care stie toate regulamentele si chichitele ..daca a semnat e a lui Dinamo ..

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Iunie 2019, 18:29

Unul dintre cei mai buni f stânga din Liga I

moshu_dinamovistul
moshu_dinamovistul  •  13 Iunie 2019, 17:54
Postat de calinescu_ pe 13 Iunie 2019, 17:48

MAI FRATE , DECAT ZENKE SI FRATII JADI MAI BINE EI ....!!!!

Tocmai.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează