FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // „Simt o căldură în interior când vorbesc despre Dinamo” » Unul dintre cei mai apreciați străini nu i-a uitat pe „câini”

Collins Fai a adunat 56 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1 //FOTO: GSP
Collins Fai a adunat 56 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1 //FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 14:17

Collins Fai, 26 de ani, colegul lui Răzvan Marin de la Standard Liege, nu a uitat perioada petrecută la Dinamo și oferit o declarație emoționantă despre clubul pe care îl consideră o „familie”. 

„Îmi lipseşte România, pentru că am o familie acolo. Dar aşa este fotbalul, dacă vrei să munceşti, trebuie să călătoreşti. Aş vrea să spun că oamenii, în general, îmi lipsesc. Românii. Nu în mod special fotbalul. Aveam o familie acolo, cu coechipierii români.

Dinamo este o familie care îmi lipseşte mult. Îmi face tot timpul plăcere să vorbesc de Dinamo. Când vorbesc despre Dinamo, simt o căldură în interior. Am acolo amintiri pe care nu le voi uita niciodată.

Am văzut că nu a început prea bine sezonul. Dar, cu sosirea lui Mircea Rednic, cum am spus tot timpul, cred că Dinamo are timp acum să pregătească bine a doua parte a sezonului şi sper să-i meargă din ce în ce mai bine. De Rednic se leagă speranţele. A făcut transferuri, acum are timp să ajusteze echipa pentru campionat”, a spus Fai, la TV Telekom Sport.

Fundașul dreapta Collins Fai a evoluat pentru Dinamo între 2013 și 2015, perioadă în care a bifat 56 de meciuri în Liga 1.

Vezi și: EXCLUSIV Sergiu Hanca neagă cu vehemență cel mai controversat episod trăit la Dinamo: "Mi-au interzis să vorbesc și să vă spun adevărul"

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
948956548471669
Andronache Georgian  •  12 Ianuarie 2019, 20:26

Poate citește și Hanca articolul asta,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2019, 19:47

Mda!Dinamovistul Rednic i l-a facut cadou lui Standard pe suma de...o suta de mii!Unde stia ca va ajunge si el!

chris_bu67
chris_bu67  •  12 Ianuarie 2019, 17:25

Hai să trăiești Fai,câine până la moarte!Da ne mai treceau și nădușelile când jucai pe dreapta apărării,dar mai aveai și reușite,oricum un gând bun de la gsp despre Dinamo!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează