FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Dănuț Lupu și-a ales favorita la titlu: „E timpul ei” + ce crede că i-a lipsit „naționalei” în Suedia

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 martie 2019 19:58

Fostul internațional Dănuț Lupu a fost prezent la meciul de old-boys dintre Dinamo și Steaua, scor 3-3 (detalii AICI), iar la finalul partidei a anunțat că și-ar dori s-o vadă campioană în Liga 1 anul acesta pe CSU Craiova.

„Eu aş vrea să ia campionatul Craiova, e timpul Craiovei, spun eu. CFR-ul a dovedit că este o echipă matură care joacă doar şi doar la rezultat şi nu o interesează nimic altceva. Steaua are cel mai bun lot din fotbalul românesc la ora actuală, dar acolo, atât timp cât schimbi antrenorii pe bandă rulantă, e greu să faci o echipă”, a declarat Dănuţ Lupu la TV Telekom Sport.

Fostul jucător dinamovist a vorbit și despre înfrângerea României din Suedia, scor 1-2: „Eu cred că au dispărut decarii care puteau la un moment dat să facă diferenţa. Echipa naţională are nevoie de un lot unit, nu de un jucător care să iasă în evidenţă. Trebuie să recunoaştem că au dispărut jucătorii de excepţie”.

„Dacă ne uităm puţin în campionatul românesc, fiecare echipă românească are doi, trei români, restul numai străini, nu?! Cine suferă din chestia asta? Echipa naţională, fiindcă, atît timp cât jucătorii români nu joacă, e greu să faci o echipă” Dănuț Lupu

Citește și:

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Mircea Lucescu a fost în mare formă la Voluntari! Discurs în vestiarul Stelei + cele mai tari poante: „Dacă mă asculta, era milionar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
martinpen
martinpen  •  24 Martie 2019, 21:54
Postat de cj1960i pe 24 Martie 2019, 20:37

lupulu asta, da interviuri doar cand e mai manga decat restul?

Lupu nu bea, practic nici nu avea cand sa bea, bautura e dupa meci...

fabius_2014
fabius_2014  •  24 Martie 2019, 21:26

Gura pacatosului adevar graieste.

cj1960i
cj1960i  •  24 Martie 2019, 20:37

lupulu asta, da interviuri doar cand e mai manga decat restul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează