FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS

DINAMO - STEAUA, OLD-BOYS // Mircea Lucescu a fost în mare formă la Voluntari! Discurs în vestiarul Stelei + cele mai tari poante: „Dacă mă asculta, era milionar”

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2019 18:12

Mircea Lucescu a fost antrenorul lui Dinamo astăzi în meciul de la Voluntari dintre legendele „câinilor” și cele ale Stelei, scor 3-3, (detalii AICI). „Il Luce” și-a motivat elevii în vestiar ca și cum ar fi fost un derby oficial de pe vremuri, dar a avut câteva cuvinte și pentru adversari. 

Mai întâi, Lucescu a ținut un speech „motivațional” în vestiarul lui Dinamo:  

„Nu accept să pierdeți azi. Să nu vă dați la o parte. Ionuț (n.r. Lupescu), de când așteptai meciul ăsta? Hai, de ce nu vă dezbrăcați? Am probleme, că nu știu cum să fac echipa. Dănuț (n.r. Lupu), ce faci, mă? Pe ăsta (n.r. Lică Movilă) l-am pedepsit! Uite cum a ajuns... Dacă mă asculta, era milionar! Nici tu nu m-ai ascultat (n.r. spre Ioan Andone)”. 

Discurs în vestiarul Stelei

Mircea Lucescu a mers apoi în vestiarul Stelei, unde a dat și peste antrenorul de azi al roș-albaștrilor, Victor Pițurcă. 

„Îmi pare bine că v-ați strâns. Cea mai frumoasă perioadă a fost aceea când această rivalitate sportivă dintre Steaua și Dinamo a dus fotbalul românesc sus. Cu astea trebuie să rămâneți. E o plăcere pentru toată lumea să vă revadă. Aveți grijă să nu vă accidentați. Pune-i să facă puțină încălzire. 10-15 minute de încălzire le prinde bine. Vă îmbrățișez!”, a spus Lucescu.

După joc, Mircea Lucescu a avut un singur regret, că Rednic și alți foști mari jucători n-au fost la meci:  „Trebuie să apreciem spectacolul. Cea mai frumoasă perioadă a fotbalului românesc a fost în anii 80, 90. Mi-aș fi dorit să fie mai mulți jucători aici. A fost o după amiază plăcută. N-am făcut eu echipa, eu am fost invitat. Sper să mai aibă loc astfel de evenimente. I-am transmis lui Rednic că vreau să-l văd, dar probabil a avut treabă”.

CITEȘTE ȘI:

STEAUA - DINAMO, OLD-BOYS // Adrian Bumbescu, încurcat de conflictul CSA Steaua - FCSB: „Ah, despre meciul ăsta spui?”

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
sala_dalles
sala_dalles  •  27 Martie 2019, 06:11
Postat de dobrinibamus pe 24 Martie 2019, 19:20

Steaua ... doar Steaua ... si NUMAI ... Steaua !!!

Nu o sa mai avem niciodata

jony1973
jony1973  •  24 Martie 2019, 20:10

Este adevarat ca cele mai mari performante ale fotbalului romanesc de club au fost in anii 80, insa acest fenomen nu ar mai fi continuat multi ani, chiar daca blocul estic nu se destrama, deoarece se vorbea de schimbarea formatului Cupei Campionilor inca de la sfarsitul anilor 80 si sigur echipelor din vest li se permiteau mai multi jucatori straini in teren (in anii 80 puteau juca doar trei jucatori straini).

dobrinibamus
dobrinibamus  •  24 Martie 2019, 19:20

Steaua ... doar Steaua ... si NUMAI ... Steaua !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează