FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Indezirabil! Liderul lui Dinamo i-a inflamat iar pe suporteri: „Tot urla către noi. Nu se dezminte!”

Steliano Filip / Sursă foto: GSP
Steliano Filip / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 07:51 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 08:47

Steliano Filip nu mai este dorit de fani la Dinamo, supărați de atitudinea fotbalistului de după meciul de la Mediaș, când le-a transmis că va părăsi clubul la vară. 

Steliano Filip (27 de ani) rămâne un caz la Dinamo. Reprimit la echipă după pauza forțată pe care și-a luat-o din cauza conflictului cu Mircea Rednic, fotbalistul plătit cu 9.000 de euro lunar nu a reușit să le recâștige inimile suporterilor.

În ciuda faptul că Dusan Uhrin i-a dat banderola de căpitan la trei meciuri din play-out, relația lui Filip cu fanii rămâne tensionată.

Pierde barajul, se desparte de Dinamo: „Devin liber de contract”
Dinamo
Pierde barajul, se desparte de Dinamo: „Devin liber de contract”

Steliano Filip, indezirabil!

Recent, s-a consumat un nou episod, în urma căruia Steliano a reinflamat spiritele. Ultrașii prezenți la Mediaș i-au reproșat lui Filip că a avut iarăși o atitudine nepotrivită. 

„După meci, se vedea că jucătorii erau dezamăgiți. Cel mai vocal și cel mai detașat era Steliano. Tot el urla către peluză, către suporteri: «Lasă, mă, că plec din vară!». Nu se dezminte, pe teren nu ne arată nimic, apoi se ceartă cu oamenii din tribună. 

Indezirabil! Liderul lui Dinamo i-a inflamat iar pe suporteri: „Tot urla către noi. Nu se dezminte!”
Filip a vrut să plece și în iarnă de la Dinamo, după ce a fost acuzat că l-a „lucrat” pe Rednic / FOTO: Cristi Preda

E un om pe care nu mai vreau să-l văd în teren, dacă asta e atitudinea lui”, a povestit ieri, la Radio Dinamo 1948, Bogdan Alecu, din Sibiu.

Iuliu Mureșan spune adio

Administratorul special Iuliu Mureșan este tot mai hotărât să renunțe la mandatul pe care îl are și să părăsească Dinamo înainte de baraj. 

„E destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo. Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți”, a explicat administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, la DigiSport. 

Zăvăleanu a explicat că o plecare a lui Mureșan ar însemna oprirea activităților clubului, până la numirea unui nou administrator special.

Florin Răducioiu, director sportiv Dinamo: „Vom vedea cu cine continuăm la anul”

În ciuda multiplelor probleme cu care se confruntă Dinamo, Uhrin și oficialii clubului lucrează la formarea lotului pentru sezonul viitor.

„Am avut o întâlnire cu Mister și cu Mureșan, este o a doua întâlnire să ne uităm pe lista echipei, cei care termină contractele, cei care mai au contracte până în 2023 și 2024. Uhrin are ultimul cuvânt și, într-adevăr, este lungă lista cu cei care termină contractul”, a menționat directorul sportiv Florin Răducioiu, pentru Orange Sport. 

Fostul mare atacant a adăugat: „Indiferent unde vom juca, ne trebuie formație mult mai bună. Problemele sunt destul de grave în ceea ce privește banii, lucrăm la asta, vom avea după meciul cu Clinceni o nouă discuție. Ne vom întâlni din nou pentru a vedea cu cine vom merge mai departe la anul”.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Pierde barajul, se desparte de Dinamo: „Devin liber de contract”

„Dacă Dinamo retrogradează, rămâneți?” » Ce a răspuns Dusan Uhrin

EXCLUSIV Antrenorul hotărât să o preia pe Dinamo, în cazul în care echipa retrogradează: „Mă ofer voluntar, merg și în Liga 4!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
paolo14
paolo14  •  29 Aprilie 2022, 12:34

"Articol"...

caminero
caminero  •  29 Aprilie 2022, 10:48

Felipao Petardao. Ca de obicei.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  29 Aprilie 2022, 10:24

Eu zic de ani de zile, ca antifotbal asta de Filip e zero. Și ca jucător și ca om. Pe unde a fost, a plecat cu coada între picioare. Pleacă Filip!!! Acum!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează