FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Unul dintre cei mai apreciați căpitani din istoria recentă a rămas îndrăgostit de roș-albi: "Doar Dinamo mă interesează, datorită ei am ajuns aici"

Dragoș Grigiore a jucat la Dinamo în perioada 2008-2014 // FOTO: GSP
Dragoș Grigiore a jucat la Dinamo în perioada 2008-2014 // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 23:07

Dragoș Grigore, 32 de ani, accidentat în ultimele 6 luni, e gata să revină pe teren și să debuteze pentru Ludogoreț, echipa care l-a transferat vara trecută. Fundașul nu a uitat de Dinamo, echipa pentru care a debutat în Liga 1 și despre care spune că i-a rămas fidel pe viață. 

„Nu ştiu ce se întâmplă, nu mi se pare corect să-mi dau cu părere despre ce se întâmplă la Dinamo. Eu îi doresc tot binele, îi doresc să aibă rezultate şi să devină o forţă a fotbalului românesc.

Din punctul meu de vedere, în viaţa fiecărei echipe apar astfel de momente dificile. Important este să gestioneze cum trebuie această situaţie. Eu cred că cei de acolo au capacitatea să iasă din această zonă în care se află momentan.

Nu am nicio favorită la titlu. Mă interesează doar ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este echipa care m-a format. Datorită lui Dinamo sunt aici şi n-aş putea să menţionez o altă echipă”, a spus Dragoș Grigore, la TV Telekom Sport. 

Grigore a jucat la Dinamo în perioada 2008-2014, în care a reușit 9 goluri în 135 de meciuri. A cucerit două trofee, Cupa și Supercupa, ambele în 2012 și a fost căpitan timp de două sezoane. 

Vezi și:Un fost antrenor al lui Dinamo îi dă sfaturi lui Rednic » Ce trebuie să facă pentru a prinde play-off-ul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  15 Ianuarie 2019, 13:29

Toate ca toate, nea Grigore, dar de ce tu și cu Pufi gafați mereu în derbiurile cu FCSB de prin 2013-2015, de ne băteau ăia la foc automat?

lobbyone
lobbyone  •  15 Ianuarie 2019, 01:24
Postat de luker pe 15 Ianuarie 2019, 00:04

Grigore mi s-a parut mereu mai bun decat Moti. Pacat ca a pierdut vremea prin Asia. Putea juca prin Franta, Germania lejer.

Cand a debutat la Dinamo in 2008 devenise in extrem de putin timp cel mai bun fundas central din Romania.S-a accidentat la un meci cu cfr si a stat vreo 6 luni pe banca.A ramas un fundas foarte bun dar niciodata nu a mai revenit la forma aia de la inceput.Sper sa revina la Dinamo la vara.Nu cred ca face fata la Ludogoret.

luker
luker  •  15 Ianuarie 2019, 00:04

Grigore mi s-a parut mereu mai bun decat Moti. Pacat ca a pierdut vremea prin Asia. Putea juca prin Franta, Germania lejer.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează