FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Vasile Miriuță a dezvăluit MOTIVUL ratării play-off-ului cu Dinamo în sezonul trecut: "Dacă el nu pleca, ajungeam acolo!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2018 20:43

Vasile Miriuță (49 de ani), fost antrenor la Dinamo, a dezvăluit că plecarea lui Paul Anton a fost motivul din cauza căruia echipa a ratat calificarea în play-off-ul sezonului precedent.

Vasile Miriuță a rezistat doar 18 meciuri pe banca dinamoviștilor, fiind înlocuit în luna februarie a acestui an cu Florin Bratu.

"Am ajuns la un club cu care ţineam de când eram copil. Îmi pare rău că nu am reuşit să mergem în play-off. Eu nu am fost sprijinit. Doar domnul Negoiţă m-a sprijinit, în rest nimeni.

Dacă Paul Anton nu pleca, eu ajungeam în play-off, pentru că ştiam că o să-mi ţină vestiarul. E un lider. Cu el, cu Penedo, cu Nedelcearu am avut o relaţie foarte bună. Anton e o opţiune pentru naţională. Mai sunt jucători buni pe acel post. Totul depinde de Contra", a declarat Vasile Miriuță pentru ProSport.

Paul Anton a fost vândut în pauza de iarnă la Anzhi Makhachkala pentru 400 de mii de euro.

Vezi și: Mircea Rednic, ironii către FCSB: "Sunt mai mulți antrenori acolo!" + Unde îl vedea transferat pe Alibec

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Iulie 2018, 15:34

l-a sprijinit neghiniță auzi?l-a sprijinit că l-a lăsat fără el,fără melc

el11
el11  •  28 Iulie 2018, 11:33

melcul de Anton era tot ce lipsea ..

daweirl
daweirl  •  28 Iulie 2018, 09:33

Adica ce au luat pe anton ,castigau daca se calificau in play off din drepturile tv ,numa profesionisti la clubul pacii...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează