FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. VIDEO Dinamo semnează cu un puști-minune: gol MAGNIFIC în UEFA Youth League » EXCLUSIV Prima reacție: "E foarte tehnic, știe mult fotbal!"

Florin Bratu
Florin Bratu

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 12:51

Dinamo își pregătește viitorul și va semna, cel mai probabil, cu Victor Stână, un mijlocaș de 20 de ani din Republica Moldova.

Victor Stână se antrenează sub comanda lui Florin Bratu de câteva zile și pare să-l fi convins pe antrenorul "câinilor roșii". Moldoveanul este un produs al academiei celor de la Zimbru Chișinău, pentru care a marcat două goluri în tururile preliminare ale UEFA Youth League. 


Victor Stână marchează un gol superb, primele secunde ale videoclipului de mai sus. 

Flavius Stoican, antrenorul celor de la Iași, l-a pregătit pe Stana în urmă cu două sezoane și a oferit o caracterizare pentru GSP.ro.

"Eu l-am debutat la Zimbru. Este un băiat liniștit, cuminte, cu caracater în afara terenului. Este mai mic de statură, dar foarte tehnic, știe fotbal. Îl cunosc de acum 2 ani și era bun pentru Modova. Bănuiesc că a mai crescut. Poate să joace în spatele vîrfului, dar nu e nici Nistor care e mai perpendicular pe poartă, nici Palici, care joacă mai jos. Seamănă la stil cu Cicâldău de la Craiova", a declarat Stoican.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
sakamoto
sakamoto  •  24 Iulie 2018, 18:38

Daca Stana este baiatul avind caracater in afara terenului, atunci militzienii au dat palitura! Bata-va norocul sa va bata!

kaloogarele
kaloogarele  •  24 Iulie 2018, 17:58

dupa nume, merge la fecesebe, mai degraba

rocky2
rocky2  •  24 Iulie 2018, 17:32

Daca seamana cu Cicaldau... sa-l lase in treaba lui!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează