FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

DINAMO - VIITORUL 1-0. Florin Bratu, răspuns cu zâmbetul pe buze pentru Cornel Dinu: "Îl invit să ne învețe cum se joacă șotronul" :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 23:04

Dinamo a trecut de Viitorul, scor 1-0. Florin Bratu a ținut să le mulțumească lui Hagi și Șumudică pentru cuvintele frumoase pe care le-au rostit despre el și i-a oferit o replică lui Cornel Dinu, care l-a acuzat că nu pregătește suficient de bine faza defensivă. 

 "Este un meci pe care l-am pregătit foarte bine, iar jucătorii l-au interpretat excelent. Am avut un debutant, Denis Ciobotariu, care a făcut un meci perfect. Am suferit, a fost un joc de sacrificiu. Aveam nevoie de această victorie. Cred că nu le-am dat foarte multe șanse celor de la Viitorul.

Îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru cuvintele frumoase pe care le-a avut la adresa mea. Am nevoie de încurajări, sunt la început de drum. Mă bucur în același timp că am arătat că ne putem apăra. Probabil a contat și lipsa lui Hagi astăzi, dar au avut un secund cu experiență pe bancă.  Mister Dinu e simpatic, mă amuză de foarte multe ori. Șotronul nu știm să-l jucăm, îl invit la antrenamente să ne arate cum se joacă.

Vorbesc des cu Marius Șumudică. Îmi dă multe sfaturi utile, este un exemplu pentru mine. A câștigat tot în România. Îmi dă încredere și îi mulțumesc pe această cale", a declarat Bratu pentru Look TV.

Cornel Dinu le-a oferit dinamoviștilor o lecție precisă de pregătire a fazei defensive. Vezi detalii AICI.

"Le mulțumesc colegilor că m-au ajutat să pot intra din nou în echipă. Este devreme să ne gândim la play-off, dar noi trebuie să ajungem acolo. Nu avem voie să mai facem aceleași greșeli ca anul trecut. Mister ne-a spus la pauză în câteva clipe ce am făcut bine și ce am făcut rău, apoi ne-a lăsat să discutăm între noi" Daniel Popa 

"Nu sunt un tip emotiv, nu am avut probleme la debut. I-am mai bătut pe Viitorul și la juniori, când am câștigat finala Cupei și a Campionatului. Mulți au fost și astăzi pe teren. Noi am respectat planul tactic, am jucat ce a trebuit. Evident, a contat și lipsa domnului Hagi de pe banca lor"Denis Ciobotariu

Vezi și: Momente NEBUNE în Ștefan cel Mare! Fotbalul a fost umbrit de scandările fanilor și de bucuria lui Mahlangu :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
magic4ever
magic4ever  •  14 August 2018, 10:36

RESPECT BRATONE!*

magic4ever
magic4ever  •  14 August 2018, 10:36

RESPECT BRAONE!

roadghost
roadghost  •  14 August 2018, 10:09
Postat de catalin.palcu pe 14 August 2018, 09:27

Jos palaria pt Bratu. E o surpriza chiar placuta pt mine. E adevarat ca e de abia la inceput si e mult de munca pana sa ajunga la performante mai serioase si trofee. Dar imi place ca nu merge la infinit pe aceeasi idee cum fac multi alti antrenori. Din titular poti fi in afara lotului la urmatorul meci si viceversa , ceea ce ii tine pe toti in priza, nu mai poate nimeni sa joace prost si sa isi pastreze locul in echipa. Sa joci cu Viitorul cu un debutant pe postul de fundas central si sa ii redebutezi practic pe Olteanu si Grigore care nu jucasera deloc in sezonul asta, e semn de '***' . Plus schimbarea de modul tactic de la 4-3-3 la 4-2-3-1. Felicitari antrenorului si baietilor. Vor mai fi si infrangeri cu siguranta, dar imi place noua atitudine a echipei.

Foarte bune observatiile tale, sunt de acord 100%...e chiar imbucurator ca exista si antrenori care nu sunt blocati in propriile fixuri si sabloane, isi fac o auto-analiza si incearca sa schimbe. Foarte rara treaba asta la antrenorii romani...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează