FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-0

DINAMO - VIITORUL 1-0 // Note GSP: Ianis Hagi, printre cei mai slabi de pe teren! Ce dinamovist a dezamăgit și cine a fost omul meciului

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 08:57

Dinamo s-a impus pe teren propriu în meciul cu Viitorul, 1-0, în ultimul meci din etapa a 4-a din Liga 1.

Jucătorii lui Dinamo au avut o prestație foarte bună, i-au blocat excelent pe adversari și au pus pericol constant la poarta lui Cojocaru. Cel mai bun om de pe teren a fost mijlocașul May Mahlangu. Sud-africanul a avut o evoluție foarte bună, în special în atac și a marcat golul victoriei, fiind notat cu 8 de Gazeta Sporturilor.

Portughezul Diogo Salomao, autorul unei ratări din 6 metri, a fost dinamovistul cu cea mai dezamăgitoare evoluție și a fost notat cu 5. 

Cel mai slab jucător al meciului a fost declarat Bogdan Țîru, fundașul central al Viitorului. Acesta a fost depășit constant de jucătorii lui Dinamo, umilit de Popa la gol, și a fost notat cu 4.

Evoluții dezamăgitoare au avut și Ianis Hagi, Ionuț Vână, Sebastian Mladen, Vlad Achim, Andrei Ciobanu, Srdjan Luchin, Lyes Houri și Lima Duarte, care au luat 5.

Antrenorul lui Dinamo, Florin Bratu, a primit nota 8. 

clipboard02

clipboard012

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
blocatu
blocatu  •  15 August 2018, 05:31
Postat de dinamo_fan pe 14 August 2018, 11:23

la toate meciurile castigate de Dinamo trebuie sa apara un *** care vede meciurile trucate. cand ne-au batut cu 4-0 nu a fost trucat, cand ne-au egalat in timp ce Ejkeng trecea pe lumea celalta nu a fost blat, cand am luat 6 batai pe teren propriu nu a fost blat, cand am castigat chinuit 1-0 a fost blat :)) pur si simplu dreptul la libera exprimare ar trebui conditionat de un test IQ si un examen psihologic.

e hai, nu e chiar asa...fiecare are dreptul la o opinie! buna sau rea! te apreciez (unul dintre putinii dinamovisti!) ca pe o persoana impartiala si cu comentarii de bun-simt dar de data asta vorbesti la cald! :D pot intelege punctul de vedere al omului, a zis ca i-a parut ca un blat... pai la cat de previzibil si telefonat a jucat Viitorul, unul care priveste meciul poate lua in calcul si varianta asta! si treaba asta cu gafele jucatorilor, dar alea nu se petrec numai in meciul cu Dinamo...Bogdan Taru, din om de nationala (cu rezerva) se intrece, de la meci la meci, cu el insusi, in gafe monumentale! a inceput din meciul cu Iasi de anul trecut, cand a sarit ca musca pe sub minge si Viitorul a luat gol de la Platini....si continua si in zilele noastre!

blocatu
blocatu  •  15 August 2018, 05:20
Postat de whiteredarad pe 14 August 2018, 09:38

M-a batut la un moment dat gandul ca privesc un meci trucat, cu Dinamo castigatoare , stabilita dinainte de a incepe. Nu pot intelege gafele repetate ( la multe meciuri),ale lui Taru, jucator-dupa valoare, de liga a 3-a,nici mijlocul , format din jucatori uzati, atehnici, fara valoare si....... viitor ( Vana, Mladen, Artean, Achim). Ianis imi pare folosit pe un post aiurea, dar si el pare debusolat, strica jocul, bate aiurea loviturile libere, etc. Singurii acceptabili, ca joc, olandezul si Dragus. Nu prea pot spune ca il inteleg pe Gica Hagi, dar ..e afacerea lui, si fiecare doarme...cum isi asterne. Dar este evident ca Viitorul e in mare regres, pe plan tactic, tehnic, chiar si ca idee de promovare de tineri. Adica sa ii pastrezi pe Vana si Mladen, in echipa, mereu, si sa il evacuezi pe Dumitrescu ( de ex), sa nu ii bagi , din debut , pe Matan , pe francez,...mi se pare...aiurea. Pentru prima data mi-a fost jena ca ..tin cu Gica Hagi si Viitorul, vom vedea ce va fi, ..dar vin ...vremuri tulburi pentru Hagi ( si Gica si Ianis )

de unde trucat? a fost doar neputinta! Dinamo nu a facut un joc extraordinar, dar a fost peste Viitorul ! a lasat deliberat posesia si si-a vazut de treaba! Viitorul a dominat steril , Dinamo de cate ori avea posesia era deranj mare! e rezultatul politicii de transfer! Gavra nu trebuia dar sub nici o forma la U Cluj, sa ramai tu fara atacant de careu la inceputul sezonului spune tot....pana acum, Hagi a mizat construind jocul in jurul catorva jucatori, dar ce jucatori! nu ai cum sa compari ce a plecat cu ce a venit sau a ramas! incearca sa faca acelasi lucru acum, dar eronat! dragostea de tata l-a orbit atat de tare incat nu vrea pur si simplu sa vada ca Ianis a devenit nu balast, nu om in plus, ci pericol pentru propria echipa! Dinamo a castigat meritat si cu asta-basta!

bendyx066
bendyx066  •  14 August 2018, 13:48
Postat de cobra_z pe 14 August 2018, 09:35

e o regula(nedreapta) ca rezultatul final sa influenteze notele tuturor jucatorilor, chiar daca rezultatul a fost stabilit de o eroare a unui singur jucator...eu cred ca viitorul a jucat bine iar rezultatul putea sa fie atat 2-0 dar si 1-1...notele celor de la viitorul ar trebui ridicate cu un punct iar de nooijer mi s-a parut cel mai bun de pe teren...

Serios? Si Mahlangu unde o fi fost?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează